1_HR
2_HR
3_HR
4_HR

RASCO miješalice i spremnici otopine isporučeni u Magyar Közút

RASCO rješenja su još jednom odabrana kao najbolja za poslove održavanja prometnica. Magyar Közút, najveća tvrtka za održavanje prometnica u Mađarskoj, odabrala je RASCO za dobavljača miješalica i spremnika otopine za tekuće posipanje prometnica.

Otvoren natječaj za dodjelu studentskih stipendija studentima FSB-a i FER-a

Pozivamo sve zainteresirane studente preddiplomskog i diplomskog studija strojarstva, Konstrukcijski smjer (usmjerenja: Konstruiranje i razvoj proizvoda; Motori i vozila) ili Proizvodni smjer (usmjerenja: Automatika u proizvodnji, Obradni sustavi, Osiguranje kvalitete, Preradba i montaža, Zavarene konstrukcije), te studente preddiplomskog i diplomskog studija Fakulteta elektrotehnike i računarstva, osobito one koji dolaze iz Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske županije da na e-mail adresu stipendija@rasco.hr pošalju svoj životopis, motivacijsko pismo i prijepis ocjena najkasnije do 30.06.2017.

RASCO proizvodi dostupni na tržištu Kanade!

RASCO je ostvario još jedan cilj u skladu s dugoročnom strategijom nastupa na tržištu: od lipnja 2017. RASCO proizvodi su dostupni u Kanadi putem ekskluzivnog ugovora o distribuciji s tvrtkom Cubex . Ovim partnerstvom RASCO je postavio čvrste temelje na sjevernoameričkom kontinentu, važne za nesmetanu distribuciju i post-prodajnu podršku cijelog RASCO-vog proizvodnog programa.

Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting