Nagrade i postignuća

Nagrade i postignuća

Visoka kvaliteta, pouzdanost i vrhunska funkcionalnost naših proizvoda ključni su razlozi zašto je RASCO danas vodeći proizvođač opreme za održavanje prometnica u Europi. Naš prepoznatljiv portfelj uređaja za održavanje transportne infrastrukture danas je nezaobilazan dio flota za održavanje u gotovo svim europskim državama.

Od Španjolske, preko Velike Britanije, svih skandinavskih zemalja, Njemačke, Švicarske, Austrije, Italije, Češke, Poljske pa da sve do Ukrajine i Ruske Federacije, gotovo da ne postoji država i kompanija koja se bavi održavanjem prometnica, a da ne koristi RASCO-ovu opremu. Naša obitelj partnera diljem Europe prepoznala je visoku vrijednost za novac i vrhunsku podršku i servis koje RASCO pruža svojim kupcima. Naša nacionalna i lokalna zajednica također su priznale naš trud, naše inovacije i naš razvoj.

Tijekom više od 20 godina naše predanosti kvaliteti i održivosti korporativnog razvoja primili smo niz nagrada na nacionalnoj i regionalnoj razini. Na te smo nagrade posebno ponosni. Na temelju mjerila motiviranosti, produktivnosti i kvalitete radne atmosfere u kompaniji, regionalni portal MojPosao.net dodijelio je RASCO-u 2012. godine nagradu Najbolji poslodavac u kategoriji poduzeća srednje veličine. Među najnovijim je priznanje Hrvatske gospodarske komore „Zlatna kuna“, primljeno 2013. godine za najinovativniji hrvatski proizvod – malo univerzalno vozilo MUVO.

Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting