Partnerstvo s kupcima

Mi u RASCO-u vjerujemo da je svaki naš kupac ujedno i naš partner. I iznimno smo ponosni na svakog našeg partnera. Temelj našeg uspjeha, naša partnerstva s kupcima jedinstvena su u našoj industriji i predstavlja okosnicu kontinuiranog razvoja naših proizvoda. Naša nezadrživa podrška i servis tijekom cijelog životnog vijeka naših proizvoda osigurava njihovu pouzdano i neprekinuto funkcioniranje i u najtežim uvjetima. Kroz naša partnerstva s kupcima razvijali smo i nastavljamo razvijati našu opremu za održavanje prometnica kako bi zadovoljili potrebe naših kupaca – partnera.

Rezultati našeg partnerstva s kupcima vidljivi su u svim našim proizvodima. Primjerice, sve kontrolne jedinice naših uređaja razvijene su temeljem iskustava i povratnih informacija ljudi koji ih na kraju i koriste – cijenjenih i iskusnih operatera koji koriste naše strojeve. Svake godine razvojni tim RASCO-a napravi preko 300 poboljšanja na svim našim proizvodima. Od sitnih detalja do velikih redizajna, ta poboljšanja imaju jednostavne ciljeve: smanjiti troškove naših kupaca i osigurati njihovu kontinuiranu funkciju bez obzira sve.

RASCO-ova partnerstva s kupcima jedinstveni su pristup kupcu u našoj branši. Implementirana direktno od strane RASCO-ovih odjela Razvoja i inovacija i Podrške kupcima, ona našim kupcima predstavljaju jednostavan način davanja povratnih informacija ili pristupa razvojnim inženjerima koji osiguravaju njihov uspjeh.

Kroz direktne posjete kupcima od strane naših razvojnih inženjera prikupljamo informacije iz prve ruke o pouzdanosti, trajnosti, funkcionalnosti i jednostavni korištenja naših proizvoda. Jednom godišnje pozivamo zainteresirane kupce u posjet našim tvornicama, gdje naši partneri mogu pružiti neprocjenjive povratne informacije o kvaliteti izrade i poboljšanjima koja očekuju.

Jedinstven aspekt suradnje između kupaca i RASCO-a je i mogućnost direktnog pristupa najvišem managementu naše kompanije kojem mogu jednostavno i brzo prenijeti svoja mišljenja o našim proizvodima i uslugama, te biti sigurni da će ona biti uvažena u procesu kontinuiranog poboljšanja. Pomoću ovih jedinstvenih alata, naši kupci mogu biti siguran da RASCO kao njihov partner stoji iza njih.

Nadamo da ćete se pridružiti našoj obitelji partnera!

Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting