Proizvodnja izvrsnosti

Jedinstveni proizvodni proces odvija se na preko 60.000 m2 na lokacijama Kalinovac 1 i Kalinovac 2. U pet proizvodnih hala organizirana je u potpunosti integrirana proizvodnja koja omogućava savršen tijek proizvodnog procesa. Tisuće uređaja godišnje izlazi iz ovih proizvodnih hala.

Koristeći najmodernije tehnologije proizvodnje, RASCO je ponosan na svoj integrirani proizvodni proces. Uz minimalno korištenje vanjskih usluga, naša kontrola nad kvalitetom i fleksibilnost je bez premca u industriji. Svaki korak proizvodnog procesa pomno je dizajniran za efikasnost i vodeću kvalitetu izrade.

Vrhunski materijali izrade, najsuvremenija tehnologija proizvodnje, robusnost i trajnost glavne su komponente uspjeha RASCO-ove napredne proizvodnje. Stalna ulaganja u inovacije, vlastiti razvojni tim s iskustvom i znanjem, kontinuirana ulaganja u proizvodnju rezultiraju proizvodima visoke kvalitete sa karakteristikama koje su usmjerene prema zadovoljenju zahtjeva najšireg segmenta kupaca.

Glavne karakteristike proizvodnih procesa i komponenti proizvoda:

  • Robotizirana proizvodnja osigurava vrhunsku i ujednačenu kvalitetu izrade varova i čeličnih mehaničkih konstrukcija.
  • Pomno odabran čelik najpoznatijih zapadno-europskih čeličana koji je izrazito otporan na najekstremnije uvijete rada i vremenske prilike.
  • Sve ugrađene hidrauličke komponente proizvod su vodećih svjetskih proizvođača, čime se osigurava njihova trajnost, pouzdanost i vrhunska preciznost.
  • Napredna tehnologija automatizirane obrade metala donosi vrhunsku efikasnost i preciznost izrade, čime se jamči dugotrajnost krajnjeg proizvoda.
  • Napredna i pouzdana elektronika izrađuje se koristeći u potpunosti robotiziranu proizvodnju i koristi samo komponente certificirane za upotrebu u najtežim industrijskim uvjetima.
  • Vrhunska antikorozivna zaštita aktivnim i pasivnim sredstvima vodeća je u industriji, te zadovoljava najstriktnije standarde prema ISO 12944-2 C5M standardu, inače namijenjenom zaštiti naftnih platformi na otvorenom moru u najtežim uvjetima.
Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting