Garancija

RASCO pruža 24-mjesečnu garanciju standardno uz svaki isporučeni proizvod. Garancija je na raspolaganju kupcu od trenutka isporuke i kao dio te garancije mi smo spremni učiniti sve što je potrebno kako bi osigurali normalan rad vašeg RASCO uređaja. Zapravo, naš pristup je isti u garancijskom periodu i van njega.

Naš primarni cilj je osigurati funkcionalnost i mogućnost normalnog korištenja našeg proizvoda. RASCO vas nikad neće gnjaviti papirologijom oko garancije prije nego uređaj profunkcionira. Naša je misija da vaši uređaji ne stoje nikad dulje od 24 sata, ni pod kojim uvjetima. Naša precizno organizirana skladišta rezervnih dijelova diljem Europe osiguravaju rezervne dijelove u vrlo kratkom roku. Također, naš izvrsno obučen i vješt terenski servis je spremna otkloniti svaki kvar i na raspolaganju je 24 sata dnevno.

Nakon što je uređaj vraćen u normalnu funkciju, naš je zadatak detaljno ispitati zašto je do kvara došlo. No mi to ne činimo kako bi utvrdili krivnju i izbjegli garancijski zahtjev. Naprotiv, naš je zadatak utvrditi zašto je do kvara došlo, nakon čega odmah poduzimamo korake kako bi izbjegli ponavljanje kvara, kako na vašem stroju tako i na svim isporučenim nakon njega.

Izvrsnost u podršci kupcima je naš cilj i on se reflektira u našim postupanjima unutar garancijskog perioda.

 

 

 

 

.

Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting