Hydra_general_3

HYDRA

HYDRA je kombinirana radna glava za košnju i usitnjavanje raslinja do debljine od 50 mm, koja se montira na hidrauličke ruke kranskih kosilica RASCO. Efikasna i brza, s visokom brzinom rotora i velikom protočnošću pokošenog materijala, HYDRA je izvrstan izbor za profesionalne operacije u održavanju vegetacije.

Specifikacije

Specifičnost radne glave HYDRA je u tome što se na isti rotor mogu montirati ,,Y” noževi za košnju raslinja do 30 mm i udarni čekići za usitnjavanje raslinja do 50 mm promjera. HYDRA je odlično rješenje za teške radne uvjete u vodoprivrednoj djelatnosti, na kanalima sa visokim, gustim i mokrim raslinjem, šumskim putovima i zapuštenim rubovima prometnica, ali je isto tako vrlo efikasna i na uređenim pokosima.

Pouzdanost i dugovječnost i niski troškovi održavanja

Kućište radne glave za košnju izrađuje se od specijalnih sitnozrnatih čelika otpornih na mehaničke udarce kamenja i krutih predmeta tokom košnje. Unutarnji plašt glave napravljen je od čelika izrazito otpornog na habanje, čime se značajno produžuje životni vijek radne glave i u najtežim uvjetima.

Specijalno dizajnirano uležištenje i brtvljenje pratećeg valjka, te precizna izvedbom masivnog višenamjenskog rotora osigurava dugotrajan i pouzdan rad i u najtežim uvjetima, uz minimalne troškove održavanja. Remenski prijenos smanjuje utjecaj vibracija rotora i pratećeg valjka na kosilicu i vozilo, čime se produžuje radni vijek strojeva i omogućava komforna i efikasna košnja.

Vrhunska efikasnost košnje kroz inovativna rješenja

Spiralnim razmještajem noževa na rotoru se omogućuje veća efikasnost uz manji utrošak energije i povećani radni učinak. Povećani otvor na zadnjem dijelu glave omogućava izrazito veliku protočnost materijala i ubrzava košnju. Prilikom rada omogućeno je kvalitetnije rezanje raslinja uz puno manju potrošnju goriva pogonskog stroja.

Rotor HYDRA glave omogućuje ugradnju tri vrste noževa: jednostruki ili dvostruki Y-noževi, te čekić-noževi. Zbog mogućnost ugradnje različitih tipova noževa na isti rotor, ista radna glava može se koristiti za različite režime košnje, savladavati visoku i mokru travu i raslinje, a isto tako i precizno kositi uređene terene. Uz ugrađen čistač pratećeg valjka nema nakupljanja materijala na valjku prilikom rada na vlažnim terenima što sprječava zastoje u radu i povećava produktivnost košnje.

Sigurnost pri radu

Prednja i zadnja zaklopka koja regulira protočnost pokošenog materijala, mogu se otvoriti i zatvoriti prema potrebama i uvjetima rada na terenu, a istovremeno ugrađenim gumenim i lančanim štitnicima pružaju zaštitu od nekontroliranog izlijetanja materijala van radnog alata.

Brza montaža i demontaža

Brzo izmjenjive hidrauličke spojke i precizni adapter omogućuju brzu i jednostavnu montažu na hidrauličku ruku kranske kosilice, kao i njezinu demontažu.

TornadoL_0

TORNADO

TORNADO je linija radnih glava za košnju namijenjenih za održavanje vegetacije uz rubove prometnica, te košnju u naseljenim područjima. Robusna i dokazana konstrukcija posuđena je od najtežih radnih što TORNADO glave čini vrhunskim profesionalnim i dugotrajnim glavama za košnju.Više

SRG_0

SRG

Škare za rezanje granja SRG su robustan, pouzdan i dugovječan priključak kranske kosilice i nezamjenjiv je za rezanje granja, drveća stabala promjera do 100 milimetara uz prometnice i vodene tokove.Više

BM_0

BM 600

Bočna četka BM je radni priključak kranskih kosilica namijenjen je za čišćenje korova, trave, te zaostalog posipala uz rubnjake prometnica ili drugih površina.Više

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KAN 600

Kanaločistač KAN 600 je robustan i pouzdan priključak koji se ugrađuje na kranske kosilice, a namijenjen je za čišćenje i profiliranje kanala za navodnjavanje i odvodnjavanje, kao i kanala uz prometnice.Više

Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting