OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KAN 600

Kanaločistač KAN 600 je robustan i pouzdan priključak koji se ugrađuje na kranske kosilice, a namijenjen je za čišćenje i profiliranje kanala za navodnjavanje i odvodnjavanje, kao i kanala uz prometnice.

Specifikacije

Kanaločistač KAN 600 sastoji se od rotora s noževima, hidromotora, kućišta, prihvata – nosača kanaločistača, usmjerivača zemlje i klizača – štitnika.

Kanaločistač KAN 600 ugrađuje se na hidrauličke ruke rotacijskih kosilica RASCO kao i na hidrauličke ruke drugih proizvođača. U slučaju da se kanaločistač KAN 600 montira na hidrauličku instalaciju drugih proizvođača treba imati potreban protok ulja minimalno 75l/min i osigurati pritisak od minimalno 200 bara.

Promjer zahvata noževa [mm]

600

Maksimalni radni pritisak [bar]

200

Maksimalni broj okretaja rotora [rpm]

800

Masa [kg]

205

Broj noževa

6

izvedba hidromotora

Klipni aksijalni

Galerija

U akciji

Pouzdan i efikasan u najtežim uvjetima

Kanaločistač KAN vodeći je odabir u strojevima za čišćenje i profiliranje kanala. Robusne konstrukcije i visoke izdržljivosti, napravljen od specijalnih materijala, sposoban je izdržati najteže radne uvjete. Noževi izrađeni od posebno obrađenog čelika posebno su visoke čvrstoće osiguravaju točan profil očišćenog kanala uz minimalne troškove. Hidromotor visokog kapaciteta osigurava izrazito brzo čišćenje i profiliranje kanala. K tome, hidromotor je klipno aksijalni, dajući vrhunsku pouzdanost i mogućnost gotovo neprestanog korištenja bez kvarova.

Jednostavno upravljanje i podešavanje, efikasnost

Pomoću hidrauličke ruke koja omogućuje preciznu manipulaciju kanaločistač KAN 600 se jednostavno postavlja u položaj za čišćenje. Odabirom optimalne brzine kretanja vozila i broja okretaja rotora kanaločistača osigurava se kvalitetno čišćenje kanala i izbacivanje zemlje u željenom smjeru. Klizač-štitnik po utorima se može podići ili spustiti tako da dubina čišćenja odgovara zahtjevima i osigurava ravnomjernu dubinu kanala.

Sigurnost pri radu

Usmjerivač zemlje, ovisno o konfiguraciji zemljišta i vrsti radova, usmjerava odbačenu zemlju tako da ne ugrožava ljude i okolna materijalna dobra. Štitnik – klizač osigurava ravnomjernu dubinu kanala.

Brza montaža i demontaža

Kanaločistač KAN 600 se na hidrauličku ruku kranske kosilice RASCO montira brzo pomoću jednostavnog adaptera. Brzo izmjenjive hidrauličke spojnice omogućavaju brzu i jednostavnu izmjenu priključaka na kransku kosilicu. Iako prvenstveno namijenjen RASCO-ovim kranskim kosilicama, KAN se lako može koristiti i na kranskim kosilicama drugih proizvođača.

Hydra_general_3

HYDRA

HYDRA je kombinirana radna glava za košnju i usitnjavanje raslinja do debljine od 50 mm, koja se montira na hidrauličke ruke kranskih kosilica RASCO. Efikasna i brza, s visokom brzinom rotora i velikom protočnošću pokošenog materijala, HYDRA je izvrstan izbor za profesionalne operacije u održavanju vegetacije.Više

TornadoL_0

TORNADO

TORNADO je linija radnih glava za košnju namijenjenih za održavanje vegetacije uz rubove prometnica, te košnju u naseljenim područjima. Robusna i dokazana konstrukcija posuđena je od najtežih radnih što TORNADO glave čini vrhunskim profesionalnim i dugotrajnim glavama za košnju.Više

SRG_0

SRG

Škare za rezanje granja SRG su robustan, pouzdan i dugovječan priključak kranske kosilice i nezamjenjiv je za rezanje granja, drveća stabala promjera do 100 milimetara uz prometnice i vodene tokove.Više

BM_0

BM 600

Bočna četka BM je radni priključak kranskih kosilica namijenjen je za čišćenje korova, trave, te zaostalog posipala uz rubnjake prometnica ili drugih površina.Više

Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting