Komunalna hidraulika KH

Komunalna hidraulika KH

Komunalna hidraulika KH namjenjena je za ugradnju na vozila koja će se koristiti za zimsko i ljetno održavanje prometnica. Izvedena je u skladu s normom EN 15431. Prilikom upita za ugradnju dvokružne hidraulike potrebno je dati relevantne podatke o vozilu (npr. da li je vozilo opremljeno PTO izlazom, dozvoljen moment PTO izlaza, prijenosni omjer itd.)

Komunalna jednokružna hidraulika KH-1

Komunalna jednokružna hidraulika za pogon snježnog pluga ili posipača soli. Sastoji se od zupčaste pumpe, ventilskog upravljačkog bloka s elektromagnetskim ventilima i upravljačkog pulta smještenog u kabini vozila.
Nazivni protok iznosi 20 lit./min. pri 75% nominalnog broja okretaja motora te nazivni tlak 175 bara, ukoliko je namijenjena za pogon snježnog pluga, odnosno 40 lit./min. i 250 bara ukoliko je namijenjena za pogon posipača soli.

Komunalna dvokružna hidraulika KH-2

Komunalna dvokružna hidraulika s rasterećenjem i bez rasterećenja za pogon snježnog pluga i posipača soli. Sastoji se od tandema zupčaste pumpe, ventilskog upravljačkog bloka s elektromagnetskim ventilima i upravljačkog pulta smještenog u kabini vozila.
Nazivni protoci i tlakovi su slijedeći:
1. krug (pogon snježnog pluga) – nazivni protok 20 lit./min. pri 75% nominalnog broja okretaja motora i tlak 175 bara
2. krug (pogon posipača soli) – nazivni protok 40 lit./min. pri 75% nominalnog broja okretaja motora i tlak 250 bara

Komunalna trokružna hidraulika KH-3

Komunalna trokružna hidraulika za pogon prednjeg i bočnog snježnog pluga te posipača soli. Sastoji se od zupčastih pumpi, ventilskog upravljačkog bloka s elektromagnetskim ventilima i dva upravljačka pulta smještena u kabini vozila.
Nazivni protoci i tlakovi su slijedeći:
1. krug (pogon prednjeg snježnog pluga) – nazivni protok 20 lit./min. pri 75% nominalnog broja okretaja motora i tlak 175 bara
2. krug (pogon bočnog snježnog pluga) – nazivni protok 30 lit./min. pri 75% nominalnog broja okretaja motora i tlak 175 bara
3. krug (pogon posipača soli) – nazivni protok 40 lit./min. pri 75% nominalnog broja okretaja motora i tlak 250 bara

Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting