mms bijela pozadina web

MMS

MMS je iznimno pouzdan mikser za pripremu slane otopine. Sposoban je miješati kalcijev ili natrijev klorid u bilo kojem iznosu. Dizajniran je za jednostavno upravljanje i brz odaziv, ima sposobnost jednostavnog stepenastog povećanja zapremnine, te posjeduje mehanizam za brzo miješanje. MMS je iskušan i dokazan u najtežim uvjetima rada, te u potpunosti omogućava sve prednosti mokrog posipanja.

Specifikacije

Tehničke specifikacije:

  • Samostojeći mikser ima zapremninu 6.000 litara
  • Mogućnost povećanja zapremnine rezervoara po 5.000 litara, do 30.000 litara
  • Uspni koš sa zaštitnom mrežom koja sprječava grumene materijala da prouzroče štetu pumpama
  • 6/4” spojnica za punjenje posipača kao standardna oprema ili opcionalna pokretna ruka sa crijevom za punjenje posipača s gornje strane
  • Prekidač za automatsko gašenje pumpe za punjenje kada je spremnik posipača pun
  • Mjerač koncentracije otopine kao dio standardne opreme
  • 10-metarski električni kabel sa trofaznom utičnicom
  • Vrijeme za punjenje posipača otprilike 7 minuta

Robustan i pouzdan

MMS je izrađen od posebne plastike koja jamči dugi radni vijek. Ovaj napredni materijal je iznimno otporan na koroziju, UV zračenja i promjene temperature. Robusni dizajn MMS-a znači da spremnici čak ni pri niskim temperaturama neće postati krti i slomiti se uslijed slučajnog udarca. Jednostavna elektronika upravlja svakim korakom procesa miješanja, čime se osigurava stalna dostupnost ispravno pripremljene slane otopine. Elektronički sustav MMS-a nalazi se unutar snažno zaštićenog kućišta kako bi izdržao dugi niz godina.

Mikser ima standardiziranu 6/4” spojnicu za punjenje spremnika slane otopine na posipaču, ili posebno izrađenu visoku pokretnu ruku za ponjenje spremnika posipača s godnje strane. Kako bi se spriječio nastanak štete na spremnicima posipača, MMS ima standardnu elektroničku vezu koja, kada je spojena na posipač, automatski gasi pumpu za punjenje kada je spremnik posipača pun. Tako možete puniti Vaš posipač bez nadzora i straha da će doći do oštećenja sustava za mokro posipanje.

Integrirano miješanje za brz odaziv

MMS ima integrirane pumpe za miješanje koje omogućuju brzo i konstantno miješanje otopine čak i nakon inicijalnog procesa miješanja. Korištenjem integriranih miksera slana otopina se nikad ne kristalizira i uvijek je spremna za upotrebu. Takav mehanizam osigurava da ćete biti spremni za posipanje i odleđivanje cesti u trenu.

MMS je odličan izbor za korisnike koji trebaju pouzdano i dokazano rješenje za miješanje slane otopine u najtežim vremenskim uvjetima.

Visoka zapremnina

Zapremnina MMS-a može se povećati do 36.000 litara dodavanjem standardiziranih spremnika. Integrirani sustav za mješanje će vući slanu otopinu iz dodatnih spremnika natrag u mikser, čime se sprječava kristalizacija otopine i održava ispravna razina zasićenja mješavine. Povećanje zapremnine MMS-a obavlja se jednostavnim spajanjem dodatnih spremnika na mikser.

Jednostavan i učinkovit

U skladu s filozofijom svih RASCO proizvoda, MMS je izgrađen za jednostavnu upotrebu. Uz vodiče za brzi početak uporabe i brojne intuitivne oznake na uređaju, bilo koji rukovalac ga može početi koristiti u trenu.Održavanje je brzo i jednostavno. Samo nekoliko komponenti zahtjeva održavanje, što MMS čini odličnim izborom za radnje zimskog održavanja prometnica koje od miksera slane otopine zahtjevaju pouzdanost.

Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting