Dani otvorenih vrata provedbe EU projekata

Dani otvorenih vrata provedbe EU projekata

Pozivamo Vas 25.11.2021. na „Dan otvorenih vrata provedbe EU projekata“, koji Rasco organizira u sklopu kampanje koju provodi  Europska komisija pod nazivom “Europe in My Region“, a čiji je cilj potaknuti  građane da otkriju i nauče više o projektima koje Europska unija financira diljem Europe.

Rasco kontinuirano provodi projekte sufinancirane sredstvima Europske unije iz Fonda za regionalni razvoj, a odazivom na Dane otvorenih vrata moći ćete osobno vidjeti rezultate projekata „Povećanje kapaciteta i tehnološka optimizacija za održivu globalnu konkurentnost društva Rasco d.o.o.“ i „Kompaktna gradska vakuumska čistilica s univerzalnom platformom za različite vrste pogona i informacijsko komunikacijskim sustavom upravljanja radnim parametrima“ te od osoba uključenih u provedbu projekata saznati pojedinosti oko provedbe.

Iz epidemioloških razloga, Dan otvorenih vrata moguće je održati i putem platforme Teams.

Svi zainteresirani trebaju se prijaviti do 23. studenog 2021. na adresu elektroničke pošte mamedved@rasco.hr.

Najnoviji članci

IRI: Prilagodba Battery Management sustava – 95

Društvo RASCO d.o.o. dana 15.12.2021. objavljuje Obavijest o nabavi i Dokumentaciju za nadmetanje. Naziv nabave: Prilagodba Battery Management sustava - 95 Evidencijski broj nabave: 95-12.21 Obavijest o nabavi Dokumentacija za nadmetanje...

Pretplatite se na naš newsletter