RASCO pri odabiru dobavljača daje prednost onima koji vode računa o uštedi energije i energetskoj učinkovitosti

RASCO pri odabiru dobavljača daje prednost onima koji vode računa o uštedi energije i energetskoj učinkovitosti

Prilikom nabave građevina, postrojenja, strojeva i alata koji se koriste u proizvodnom i poslovnom ciklusu RASCO-a, projektno – tehničkom dokumentacijom propisujemo nabavu opreme koja će u svojem životnom vijeku koristiti manje energenata od dostupnih alternativa na tržištu te koja će svojim energetskim performansama biti bolja u odnosu na zakonski propisani minimum.

U razvoju svojih proizvoda pronalazimo rješenja i konstruiramo proizvode s alternativnim pogonskim sustavima koji su u svojem radu učinkoviti, koriste energiju iz alternativnih izvora i doprinose smanjenju emisije ugljičnog dioksida.

RASCO pri odabiru dobavljača sirovina, materijala i usluga, gdje god je to razumno moguće, daje prednost dobavljačima koji u svojem poslovnom procesu vode računa o uštedi energije i energetskoj učinkovitosti te koriste energiju iz obnovljivih izvora. Dobavljači koji su odabrani u postupcima nabave obavezuju se isporučiti naručenu robu i usluge u skladu s ugovorenim specifikacijama.

Najnoviji članci

Opći uvjeti nabave

Opći uvjeti nabave društva RASCO d.o.o. primjenjuju se na sljedeće poslovne odnose: Nabavu sirovina i materijala, Nabavu komponenata i sklopova, Nabavu trgovačke robe, Nabavu potrošnog materijala, Nabavu svih ostalih proizvoda dobavljača koje RASCO koristi...

IRI: Prilagodba Battery Management sustava – 95

Društvo RASCO d.o.o. dana 15.12.2021. objavljuje Obavijest o nabavi i Dokumentaciju za nadmetanje. Naziv nabave: Prilagodba Battery Management sustava - 95 Evidencijski broj nabave: 95-12.21 Obavijest o nabavi Dokumentacija za nadmetanje...

Pretplatite se na naš newsletter