RASCO proizvodi dostupni na tržištu Kanade!

RASCO proizvodi dostupni na tržištu Kanade!

RASCO je ostvario još jedan cilj u dugoročnoj strategiji nastupa na tržištu: od lipnja 2017. RASCO proizvodi su dostupni u Kanadi putem ekskluzivnog ugovora o distribuciji s tvrtkom Cubex.

Ovim partnerstvom smo postavili čvrste temelje na sjevernoameričkom kontinentu, važne za nesmetanu distribuciju i post-prodajnu podršku cijelog RASCO-vog proizvodnog programa.

Od Zapadne do Istočne obale

Cubex je u Kanadi poznat po distribuciji profesionalne opreme za izgradnju prometne infrastrukture, održavanje prometnica. Također opremaju profesionalce za rad s fosilnim gorivima te opremom za održavanje kanalizacija i zelenih površina. Kvaliteti Cubexovih proizvoda i rješenja, s najboljom servisnom podrškom u industriji, svjedoči više od tisuću zadovoljnih kupaca od Zapadne do Istočne obale Kanade. RASCO proizvodi će stoga odlično nadopuniti postojeći Cubexov program, a naši SOLID posipači će ove zime početi s održavanjem kanadskih prometnica.

Cubex Ltd.

Najnoviji članci

Zimska služba – kako odabrati pravu kombinaciju?

Zimska služba veliki je imperativ za komunalna poduzeća. Uzimajući u obzir nestabilne vremenske uvjete posljednjih godina i nepredvidivost temperatura i padalina, pred operaterima zimske službe svake je sezone težak zadatak. RASCO uvijek nastoji biti korak ispred i...

Postani RASCO stipendist uz stipendije do 398 eura mjesečno!

RASCO je jedan od vodećih europskih proizvođača profesionalne opreme za ljetno i zimsko održavanje svih vrsta prometne infrastrukture. Iz naših proizvodnih pogona svakodnevno izlaze neki od najsloženijih strojeva i sustava u ovom dijelu Europe. Zbog toga smo kroz naš...

Pretplatite se na naš newsletter