Prijavi se za RASCO stipendiju

Prijavi se za RASCO stipendiju

Tvornica komunalne opreme RASCO poziva zainteresirane studente preddiplomskog ili diplomskog studija Fakulteta strojarstva i brodogradnje u Zagrebu i drugih strojarskih fakulteta (konstrukcijskog ili proizvodnog smjera) te Fakulteta elektrotehnike i računarstva

pogotovo one koji dolaze iz Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske županije, da se prijave na natječaj dodjele studentskih stipendija.

Prijaviti se možete do 15. srpnja 2018. slanjem svog životopisa, prijepisa ocjena i motivacijskog pisma na stipendija@rasco.hr.

RASCO je u školskoj godini 2017./2018. dodijelio stipendije za 9 studenata fakulteta tehničkih usmjerenja iz Zagreba, Rijeke, Karlovca te Slavonskog Broda. Osim osiguranog radnog mjesta na kraju školovanja, stipendija pomaže studentima da oblikuju jasne poslovne ciljeve već tijekom školovanja, steknu nova znanja te im se omogućuje direktan rad na aktualnim projektima u društvu RASCO.

Za nas je dugogodišnje stipendiranje studenata način na koji doprinosimo svojoj zajednici, prenosimo svoja znanja i dugogodišnje iskustvo na nove generacije, te osiguravamo buduću uspješnu suradnju s mladim talentima.

Proces odabira kandidata za stipendiranje bit će dovršen do konca rujna, nakon čega će uslijediti potpisivanja ugovora o stipendiranju za odabrane kandidate.

Najnoviji članci

Zimska služba – kako odabrati pravu kombinaciju?

Zimska služba veliki je imperativ za komunalna poduzeća. Uzimajući u obzir nestabilne vremenske uvjete posljednjih godina i nepredvidivost temperatura i padalina, pred operaterima zimske službe svake je sezone težak zadatak. RASCO uvijek nastoji biti korak ispred i...

Postani RASCO stipendist uz stipendije do 398 eura mjesečno!

RASCO je jedan od vodećih europskih proizvođača profesionalne opreme za ljetno i zimsko održavanje svih vrsta prometne infrastrukture. Iz naših proizvodnih pogona svakodnevno izlaze neki od najsloženijih strojeva i sustava u ovom dijelu Europe. Zbog toga smo kroz naš...

Pretplatite se na naš newsletter