Nagrade i postignuća

Nagrade i postignuća

Visoka kvaliteta, pouzdanost i vrhunska funkcionalnost naših proizvoda ključni su razlozi zašto je RASCO danas jedan od vodećih proizvođača opreme za održavanje prometnica. Naš prepoznatljiv program uređaja za održavanje transportne infrastrukture danas je nezaobilazan dio flota za održavanje u gotovo svim europskim državama, dijelu Azije te u Sjevernoj Americi.

Od Kanade pa sve do Kine, gotovo da ne postoji država i kompanija koja se bavi održavanjem prometnica, a da ne koristi RASCO-ovu opremu. Naša obitelj partnera diljem Europe i svijeta prepoznala je visoku vrijednost za novac i vrhunsku podršku i servis koje RASCO pruža svojim kupcima. Naša nacionalna i lokalna zajednica također su priznale naš trud, naše inovacije i naš razvoj.

Tijekom više od 25 godina naše predanosti kvaliteti i održivosti korporativnog razvoja primili smo niz nagrada na nacionalnoj i regionalnoj razini. Na te smo nagrade posebno ponosni. Na temelju mjerila motiviranosti, produktivnosti i kvalitete radne atmosfere u kompaniji, regionalni portal MojPosao.net dodijelio je RASCO-u 2012. godine nagradu Najbolji poslodavac u kategoriji poduzeća srednje veličine. Među najnovijim je priznanje Hrvatske gospodarske komore „Zlatna kuna“, primljeno 2013. godine za najinovativniji hrvatski proizvod – malo univerzalno vozilo MUVO.

 

Pretplatite se na naš newsletter