10. jubilarni sastanak distributera RASCO grupe

10. jubilarni sastanak distributera RASCO grupe

2020. je velika jubilarna godina za RASCO: počeli smo s 10. jubilarnim sastankom distributera, a nastavljamo izlaganjem na sajmu IFAT i velikom proslavom 30. godišnjice osnutka kompanije

10. po redu jubilarni sastanak distributera održan je u Zagrebu, gdje smo osim pregleda zajedničkih postignuća u prethodnoj godini predstavili planove za 2020.

U vrlo uspješnoj 2019. gotovo 90% prihoda je došlo iz prodaje RASCO proizvoda na izvoznim tržištima. Tu brojku možemo zahvaliti odličnoj poslovnoj suradnji s distributerima naših proizvoda diljem svijeta.

Uz poslovne i prodajne rezultate na tržištima gdje poslujemo, RASCO je na ovogodišnjem sastanku predstavio i dvoje novih distributera: WS Tech i Armaksu, koji će raditi na prodaji, distribuciji i promociji RASCO proizvoda na tržištima Danske i Turske.

Jedna od glavnih tema kroz cijelu 2019. godinu svakako je bio naš novi premium proizvod – kompaktna čistilica LYNX, posebno namijenjena za održavanje urbanih zona. Uz nova saznanja o LYNX-u, naši su distributeri dobili pregled svih izmjena na RASCO proizvodima koje smo implementirali tijekom 2019. te onih koje nam predstoje u 2020.

Nakon obilježavanja sastanka distributera očekuju nas sajam komunalne tehnologije IFAT i velika proslava 30. godišnjice kompanije RASCO. Uz velike sajmove, rođendan kompanije i s podrškom međunarodne obitelji RASCO distributera, uvjereni smo da izvrsni rezultati neće izostati i u ovoj poslovnoj godini.

Najnoviji članci

Mjere koje RASCO poduzima u vezi COVID-19 situacije

Na razini RASCO Grupe razvoj epidemije koronavirusa pomno pratimo od samih početaka. Svoje poslovanje dnevno prilagođavamo novonastalom stanju imajući na umu sigurnost naših zaposlenika, kupaca i poslovnih partnera. Socijalni kontakt u prostorima tvrtke sveli smo na...

Traktor: vozilo za zimsko i ljetno održavanje prometnica

Kroz 30 godina RASCO je stekao bogato iskustvo u ugradnji opreme na gotovo sve poznate marke traktora: John Deere, New Holland, Deutz Fahr, Valtra, Same, Lamborghini, Zetor, Case, Steyr, Fendt, Massey Ferguson i druge. Pri svakoj ugradnji opreme na traktor posebnu brigu...

Pretplatite se na naš newsletter