10. jubilarni sastanak distributera RASCO grupe

10. jubilarni sastanak distributera RASCO grupe

2020. je velika jubilarna godina za RASCO: počeli smo s 10. jubilarnim sastankom distributera, a nastavljamo izlaganjem na sajmu IFAT i velikom proslavom 30. godišnjice osnutka kompanije

10. po redu jubilarni sastanak distributera održan je u Zagrebu, gdje smo osim pregleda zajedničkih postignuća u prethodnoj godini predstavili planove za 2020.

U vrlo uspješnoj 2019. gotovo 90% prihoda je došlo iz prodaje RASCO proizvoda na izvoznim tržištima. Tu brojku možemo zahvaliti odličnoj poslovnoj suradnji s distributerima naših proizvoda diljem svijeta.

Uz poslovne i prodajne rezultate na tržištima gdje poslujemo, RASCO je na ovogodišnjem sastanku predstavio i dvoje novih distributera: WS Tech i Armaksu, koji će raditi na prodaji, distribuciji i promociji RASCO proizvoda na tržištima Danske i Turske.

Jedna od glavnih tema kroz cijelu 2019. godinu svakako je bio naš novi premium proizvod – kompaktna čistilica LYNX, posebno namijenjena za održavanje urbanih zona. Uz nova saznanja o LYNX-u, naši su distributeri dobili pregled svih izmjena na RASCO proizvodima koje smo implementirali tijekom 2019. te onih koje nam predstoje u 2020.

Nakon obilježavanja sastanka distributera očekuju nas sajam komunalne tehnologije IFAT i velika proslava 30. godišnjice kompanije RASCO. Uz velike sajmove, rođendan kompanije i s podrškom međunarodne obitelji RASCO distributera, uvjereni smo da izvrsni rezultati neće izostati i u ovoj poslovnoj godini.

Najnoviji članci

5 koraka za održavanje posipača nakon zimske sezone

Posipači su neizostavni dio opreme za održavanje prometne infrastrukture tijekom zimskih mjeseci. Međutim, kad zimska služba završi, posipači zahtijevaju temeljito održavanje kako bi se osigurala njihova dugotrajnost i učinkovitost u idućoj sezoni. U ovom tekstu ćemo...

RASCO inovacija – posipači s novom SLURRY tehnologijom

U RASCO proizvodnom programu profesionalnih posipača nalaze se posipači za sve vrste vozila. Od kamiona preko višenamjenskih vozila do traktora, radnih strojeva i malih komunalnih vozila. Tehnologije posipanja prilagođavaju se ovisno o zahtjevima pojedinih tržišta te...

Pretplatite se na naš newsletter