10. jubilarni sastanak distributera RASCO grupe

10. jubilarni sastanak distributera RASCO grupe

2020. je velika jubilarna godina za RASCO: počeli smo s 10. jubilarnim sastankom distributera, a nastavljamo izlaganjem na sajmu IFAT i velikom proslavom 30. godišnjice osnutka kompanije

10. po redu jubilarni sastanak distributera održan je u Zagrebu, gdje smo osim pregleda zajedničkih postignuća u prethodnoj godini predstavili planove za 2020.

U vrlo uspješnoj 2019. gotovo 90% prihoda je došlo iz prodaje RASCO proizvoda na izvoznim tržištima. Tu brojku možemo zahvaliti odličnoj poslovnoj suradnji s distributerima naših proizvoda diljem svijeta.

Uz poslovne i prodajne rezultate na tržištima gdje poslujemo, RASCO je na ovogodišnjem sastanku predstavio i dvoje novih distributera: WS Tech i Armaksu, koji će raditi na prodaji, distribuciji i promociji RASCO proizvoda na tržištima Danske i Turske.

Jedna od glavnih tema kroz cijelu 2019. godinu svakako je bio naš novi premium proizvod – kompaktna čistilica LYNX, posebno namijenjena za održavanje urbanih zona. Uz nova saznanja o LYNX-u, naši su distributeri dobili pregled svih izmjena na RASCO proizvodima koje smo implementirali tijekom 2019. te onih koje nam predstoje u 2020.

Nakon obilježavanja sastanka distributera očekuju nas sajam komunalne tehnologije IFAT i velika proslava 30. godišnjice kompanije RASCO. Uz velike sajmove, rođendan kompanije i s podrškom međunarodne obitelji RASCO distributera, uvjereni smo da izvrsni rezultati neće izostati i u ovoj poslovnoj godini.

Najnoviji članci

Zimska služba – kako odabrati pravu kombinaciju?

Zimska služba veliki je imperativ za komunalna poduzeća. Uzimajući u obzir nestabilne vremenske uvjete posljednjih godina i nepredvidivost temperatura i padalina, pred operaterima zimske službe svake je sezone težak zadatak. RASCO uvijek nastoji biti korak ispred i...

Postani RASCO stipendist uz stipendije do 398 eura mjesečno!

RASCO je jedan od vodećih europskih proizvođača profesionalne opreme za ljetno i zimsko održavanje svih vrsta prometne infrastrukture. Iz naših proizvodnih pogona svakodnevno izlaze neki od najsloženijih strojeva i sustava u ovom dijelu Europe. Zbog toga smo kroz naš...

Pretplatite se na naš newsletter