Nova energija i komunalna tehnologija: RASCO na EcoFairu

Nova energija i komunalna tehnologija: RASCO na EcoFairu

Beograd će od 12. do 14 listopada 2016. godine biti domaćin 12. Međunarodnom sajmu Energetika i 13. Međunarodnom sajmu zaštite prirodne sredine i prirodnih resursa – EcoFair, pod zajedničkim motom „Nova Energija“.

RASCO će u sklopu dvaju sajmova izložiti dio svog proizvodnog programa.

Sajam je u srijedu, 12. listopada otvorio Ministar rudarstva i energetike Republike Srbije Aleksandar Antić. Uz veliku posjećenost prvog dana, na sajmu se ukupno očekuje oko 7500 posjetitelja iz regije, kojima će 150 izlagača iz 15 zemalja pokazati svoje proizvodne programe.

RASCO na EcoFairu predstavlja dio ljetnog i zimskog asortimana, malo univerzalno vozilo MUVO. Kosilica NEVA 5000 je u kombinaciji s plugom SPG izložena na traktoru Same Explorer. Funkcionalnosti zimske službe za urbane sredine su predstavljene na vozilu MUVO s priključcima snježnim plugom BILO M i posipačem SOLID XM.

Međunarodni sajam Energetika u Beogradu okuplja tvrtke i profesionalce u regiji koji rade u područjima električne energije, fosilnih goriva, obnovljivih izvora energije, energetske učinkovitosti te rudarstva. EcoFair se pak bavi tematikama zaštite životne sredine, komunalne tehnologije, reciklaže, te zaštite prirode i prirodnih resursa od zagađenja.

Najnoviji članci

5 koraka za održavanje posipača nakon zimske sezone

Posipači su neizostavni dio opreme za održavanje prometne infrastrukture tijekom zimskih mjeseci. Međutim, kad zimska služba završi, posipači zahtijevaju temeljito održavanje kako bi se osigurala njihova dugotrajnost i učinkovitost u idućoj sezoni. U ovom tekstu ćemo...

RASCO inovacija – posipači s novom SLURRY tehnologijom

U RASCO proizvodnom programu profesionalnih posipača nalaze se posipači za sve vrste vozila. Od kamiona preko višenamjenskih vozila do traktora, radnih strojeva i malih komunalnih vozila. Tehnologije posipanja prilagođavaju se ovisno o zahtjevima pojedinih tržišta te...

Pretplatite se na naš newsletter