Nova energija i komunalna tehnologija: RASCO na EcoFairu

Nova energija i komunalna tehnologija: RASCO na EcoFairu

Beograd će od 12. do 14 listopada 2016. godine biti domaćin 12. Međunarodnom sajmu Energetika i 13. Međunarodnom sajmu zaštite prirodne sredine i prirodnih resursa – EcoFair, pod zajedničkim motom „Nova Energija“.

RASCO će u sklopu dvaju sajmova izložiti dio svog proizvodnog programa.

Sajam je u srijedu, 12. listopada otvorio Ministar rudarstva i energetike Republike Srbije Aleksandar Antić. Uz veliku posjećenost prvog dana, na sajmu se ukupno očekuje oko 7500 posjetitelja iz regije, kojima će 150 izlagača iz 15 zemalja pokazati svoje proizvodne programe.

RASCO na EcoFairu predstavlja dio ljetnog i zimskog asortimana, malo univerzalno vozilo MUVO. Kosilica NEVA 5000 je u kombinaciji s plugom SPG izložena na traktoru Same Explorer. Funkcionalnosti zimske službe za urbane sredine su predstavljene na vozilu MUVO s priključcima snježnim plugom BILO M i posipačem SOLID XM.

Međunarodni sajam Energetika u Beogradu okuplja tvrtke i profesionalce u regiji koji rade u područjima električne energije, fosilnih goriva, obnovljivih izvora energije, energetske učinkovitosti te rudarstva. EcoFair se pak bavi tematikama zaštite životne sredine, komunalne tehnologije, reciklaže, te zaštite prirode i prirodnih resursa od zagađenja.

Najnoviji članci

Zimska služba – kako odabrati pravu kombinaciju?

Zimska služba veliki je imperativ za komunalna poduzeća. Uzimajući u obzir nestabilne vremenske uvjete posljednjih godina i nepredvidivost temperatura i padalina, pred operaterima zimske službe svake je sezone težak zadatak. RASCO uvijek nastoji biti korak ispred i...

Postani RASCO stipendist uz stipendije do 398 eura mjesečno!

RASCO je jedan od vodećih europskih proizvođača profesionalne opreme za ljetno i zimsko održavanje svih vrsta prometne infrastrukture. Iz naših proizvodnih pogona svakodnevno izlaze neki od najsloženijih strojeva i sustava u ovom dijelu Europe. Zbog toga smo kroz naš...

Pretplatite se na naš newsletter