Galerija: Dani otvorenih vrata Auto Hrvatska i Kamion&Bus Roll Show

Galerija: Dani otvorenih vrata Auto Hrvatska i Kamion&Bus Roll Show

Ove su godine početak svibnja obilježili događaji koji su na jednom mjestu okupili predstavnike kamionske i komunalne industriju te dijela javnog sektora. Auto Hrvatska, jedan od najvećih hrvatskih distributera za kamione, obilježio je 65. godišnjicu postojanja.

Tom su prilikom organizirali Dane otvorenih vrata na kojima je RASCO izložio MAN kamion iz vlastite flote vozila, nadograđen snježnim plugom MSP L i posipačem SOLID X.

Tjedan je završio 10. po redu Kamion&Bus Roll Show-om gdje je RASCO izlagao u suradnji sa Star Importom, generalnim distributerom Daimlera AG za Hrvatsku. Otprilike 50.000 posjetitelja imalo priliku vidjeti Unimog opremljen varijabilnim snježnim plugom VERTUS i posipačem SOLID X. Pogledajte galeriju izložene RASCO opreme.

Galerija

Najnoviji članci

Zimska služba – kako odabrati pravu kombinaciju?

Zimska služba veliki je imperativ za komunalna poduzeća. Uzimajući u obzir nestabilne vremenske uvjete posljednjih godina i nepredvidivost temperatura i padalina, pred operaterima zimske službe svake je sezone težak zadatak. RASCO uvijek nastoji biti korak ispred i...

Postani RASCO stipendist uz stipendije do 398 eura mjesečno!

RASCO je jedan od vodećih europskih proizvođača profesionalne opreme za ljetno i zimsko održavanje svih vrsta prometne infrastrukture. Iz naših proizvodnih pogona svakodnevno izlaze neki od najsloženijih strojeva i sustava u ovom dijelu Europe. Zbog toga smo kroz naš...

Pretplatite se na naš newsletter