Galerija: Dani otvorenih vrata Auto Hrvatska i Kamion&Bus Roll Show

Galerija: Dani otvorenih vrata Auto Hrvatska i Kamion&Bus Roll Show

Ove su godine početak svibnja obilježili događaji koji su na jednom mjestu okupili predstavnike kamionske i komunalne industriju te dijela javnog sektora. Auto Hrvatska, jedan od najvećih hrvatskih distributera za kamione, obilježio je 65. godišnjicu postojanja.

Tom su prilikom organizirali Dane otvorenih vrata na kojima je RASCO izložio MAN kamion iz vlastite flote vozila, nadograđen snježnim plugom MSP L i posipačem SOLID X.

Tjedan je završio 10. po redu Kamion&Bus Roll Show-om gdje je RASCO izlagao u suradnji sa Star Importom, generalnim distributerom Daimlera AG za Hrvatsku. Otprilike 50.000 posjetitelja imalo priliku vidjeti Unimog opremljen varijabilnim snježnim plugom VERTUS i posipačem SOLID X. Pogledajte galeriju izložene RASCO opreme.

Galerija

Najnoviji članci

5 koraka za održavanje posipača nakon zimske sezone

Posipači su neizostavni dio opreme za održavanje prometne infrastrukture tijekom zimskih mjeseci. Međutim, kad zimska služba završi, posipači zahtijevaju temeljito održavanje kako bi se osigurala njihova dugotrajnost i učinkovitost u idućoj sezoni. U ovom tekstu ćemo...

RASCO inovacija – posipači s novom SLURRY tehnologijom

U RASCO proizvodnom programu profesionalnih posipača nalaze se posipači za sve vrste vozila. Od kamiona preko višenamjenskih vozila do traktora, radnih strojeva i malih komunalnih vozila. Tehnologije posipanja prilagođavaju se ovisno o zahtjevima pojedinih tržišta te...

Pretplatite se na naš newsletter