Komunalno vozilo Muvo i čistilica Lynx predstavljeni kupcima iz regije

Komunalno vozilo Muvo i čistilica Lynx predstavljeni kupcima iz regije

Početak ljeta je idealan za demonstraciju najboljih pomagača u održavanju gradova: komunalnog vozila MUVO i kompaktne čistilice LYNX

Kupci iz regije su kroz tri dana posjetili kompaniju i saznali novosti o komunalnom vozilu MUVO i čistilici LYNX. Obišli su dio proizvodnih pogona i pogledali rad komunalnih vozila. Radni dio dana je otvorilo posipanje posipačem Solid XG, ugrađenim na komunalno vozilo MUVO.

MUVO – zimska služba I ČISTILICA U JEDNOM VOZILU

Nakon posipanja je došlo vrijeme za čišćenje. Drugo MUVO nadograđen čistilicom za ceste SX2 je demonstrirao snagu čišćenja, i brzo usisao sav šljunak.

Prednost ugradnje priključaka na komunalno vozilo MUVO je brza izmjena, što znači da se vozilo može koristiti tijekom cijele godine. Operater tako dobiva stroj za čišćenje ulica, zimsku službu, odvoz smeća ili košnju, sve u jednom vozilu.

Svi priključci dostupni za MUVO se mogu ugraditi i na većinu sličnih vozila drugih proizvođača.

LYNX – Idealna gradska čistilica

U drugom dijelu dana je predstavljena LYNX kompaktna čistilica zapremine spremnika otpada 2 m3. Odlično čišćenje jamči jedan od najširih usisnih otvora u industriji i snaga usisavanja otpada od 9000 m3/h.

Lynx je „prošetao“ ispred gostiju i očistio sve pred sobom: šljunak, tvrdokornu prljavštinu, mokro lišće, plastične boce.

Za kraj radnog dijela RASCO stručnjaci su pokazali čišćenje LYNX ručnim usisnim crijevom i visokotlačnim peračem. Crijevo je namijenjeno za usisavanje otpada s teško dostupnih područja, dok se perač koristi se za pranje tvrdoglave nečistoće s ulica ili same čistilice nakon radnog dana.

Odlične manevarske sposobnosti još su jedan od benefita LYNX-a. Čistilica ima podesivi ovjes, koji omogućuje da se podigne i popne na rubnjak od 150 mm, ali i spusti da uđe u podzemne garaže.

Posjetitelji nisu skrivali zadovoljstvo s viđenim prezentacijama, a mi vjerujemo u uspješan nastavak suradnje.

Ako ste zainteresirani za ove ili slične proizvode, kontaktirajte nas na info@rasco.hr.

*Događaji spomenuti u ovom članku održani su na otvorenom prostoru i prema epidemiološkim preporukama Vlade Republike Hrvatske.

Najnoviji članci

5 koraka za održavanje posipača nakon zimske sezone

Posipači su neizostavni dio opreme za održavanje prometne infrastrukture tijekom zimskih mjeseci. Međutim, kad zimska služba završi, posipači zahtijevaju temeljito održavanje kako bi se osigurala njihova dugotrajnost i učinkovitost u idućoj sezoni. U ovom tekstu ćemo...

RASCO inovacija – posipači s novom SLURRY tehnologijom

U RASCO proizvodnom programu profesionalnih posipača nalaze se posipači za sve vrste vozila. Od kamiona preko višenamjenskih vozila do traktora, radnih strojeva i malih komunalnih vozila. Tehnologije posipanja prilagođavaju se ovisno o zahtjevima pojedinih tržišta te...

Pretplatite se na naš newsletter