Košnja kranskim malčerima: Iskustvo kupca

Košnja kranskim malčerima: Iskustvo kupca

„Karašica – Vučica“ iz Donjeg Miholjca, tvrtka s 125-godišnjom tradicijom, odabrala je RASCO kao svog partnera za zahtjevne radove košnje

Odmah nakon početka ljetne sezone košnje posjetili smo tvrtku „Karašica – Vučica“ u Donjem Miholjcu. Gotovo 70% njihovog svakodnevnog posla uključuje košnju i održavanje osnovne i detaljne kanalske mreže, stoga trebaju najbolju moguću opremu za rad. Kad su nedavno svoju mehanizaciju ojačali za tri nova stroja, njihov izbor su ponovno bili RASCO kranski malčeri.

Tereni koje održavaju su zahtjevni i opterećuju strojeve, a mogući su i nepredvidljivi zastoji. Zato trebaju pouzdanog partnera, koji će brzo reagirati na upite i probleme, što je ostvareno kroz suradnju s RASCO-om.

Potrebna nam je kvalitetna post-prodajna podrška. Nije prihvatljivo da nam stroj stane. Zastoj za nas znači gubljenje novaca, navodi Valter Cigrovski, voditelj mehanizacije „Karašice – Vučice“.

Više od 10 godina suradnje

Uspješna suradnja s RASCO-om traje više od desetljeća. U tom periodu opremili su mehanizaciju s 9 kranskih malčera. Svi su ugrađeni bočno na traktor i posebno namijenjeni za najzahtjevnije radove na visokim nasipima i dubokim kanalima. Kranski malčeri su ugrađeni na modele traktora John Deere, Massey Ferguson ili Belarus.

U posljednjih 10 mjeseci u mehanizaciju su dodali MAXIMU s 10-metarskim dohvatom krana, ugrađenu na John Deere 7430, BRK sa 7-metarskim dohvatom krana ugrađenu na John Deere 6135 i BRK s 6-metarskim dohvatom krana na Massey Fergusonu.

Operateri kose oko 2500 kilometara sliva rijeka Karašice i Vučice 8 do 10 mjeseci godišnje, ovisno o potrebama. Osim održavanja kanalske mreže, tvrtka se bavi niskogradnjom, izmuljivanjem kanala, regulacijama vodotokova, oblogama, vodovodima i kanalizacijom.

Uz kosilice, kupuju glave za košnju, rezervne dijelove, a potrebna im je brza i učinkovita mehaničko-servisna podrška.

Direktorica „Karašice – Vučice“ Senka Jurić se osvrnula na partnerstvo i suradnju: Odnos kvalitete i cijene je prihvatljiv, suradnja izvrsna, komunikacija je na visokoj razini i nadamo se da će tako i ostati.

Priču o dugogodišnjoj uspješnoj suradnji pogledajte ovdje:

 

Najnoviji članci

Zimska služba – kako odabrati pravu kombinaciju?

Zimska služba veliki je imperativ za komunalna poduzeća. Uzimajući u obzir nestabilne vremenske uvjete posljednjih godina i nepredvidivost temperatura i padalina, pred operaterima zimske službe svake je sezone težak zadatak. RASCO uvijek nastoji biti korak ispred i...

Postani RASCO stipendist uz stipendije do 398 eura mjesečno!

RASCO je jedan od vodećih europskih proizvođača profesionalne opreme za ljetno i zimsko održavanje svih vrsta prometne infrastrukture. Iz naših proizvodnih pogona svakodnevno izlaze neki od najsloženijih strojeva i sustava u ovom dijelu Europe. Zbog toga smo kroz naš...

Pretplatite se na naš newsletter