Mjere koje RASCO poduzima u vezi COVID-19 situacije

Mjere koje RASCO poduzima u vezi COVID-19 situacije

Svjedoci smo događaja koji nevjerojatnom brzinom mijenjaju svijet u kojem živimo. Stvari i slobode koje smo uzimali zdravo za gotovo postaju luksuz. Način na koji poslujemo mijenja se i prilagođava novonastaloj situaciji.

Na razini RASCO Grupe razvoj epidemije koronavirusa pomno pratimo od samih početaka. Svoje poslovanje dnevno prilagođavamo novonastalom stanju imajući na umu sigurnost naših zaposlenika, kupaca i poslovnih partnera.

Socijalni kontakt u prostorima tvrtke sveli smo na nužni minimum. Svi zaposlenici koji poslovne zadatke mogu obavljati od kuće rade iz sigurnosti svog doma. Radnicima koji su poslovnim procesima vezani uz prostore tvornice osigurali smo sigurnu radnu okolinu prateći upute mjerodavnih službi. Kao da pandemija virusa nije dovoljna, jučerašnji potres koji je najteže pogodio Zagreb i okolicu osjetili smo i mi. Na sreću podrhtavanja tla koja još uvijek traju nisu prouzročila posljedice po naše zaposlenike i proizvodne pogone.

Usprkos poteškoćama u opskrbnom lancu, zabrani putovanja i minimizaciji socijalnog kontakta RASCO i dalje pruža usluge svojim kupcima u mjeri koja je primjerena trenutnoj situaciji. Istovremeno poduzimamo i poduzimat ćemo mjere zaštite svih radnih mjesta kako bi po normalizaciji situacije u kojoj se trenutno nalazi cijeli svijet nastavili nesmetano poslovati u najkraćem mogućem roku.

Čuvajte sebe i druge, kontaktirajte nas i dalje putem društvenih mreža, e-mailom ili telefonom. Niti jedan Vaš upit neće ostati neodgovoren. Ostanite zdravi i sigurni.

Vaš RASCO tim.

Najnoviji članci

Kamioni tegljači u zimskoj službi na hrvatskim cestama

Krajem svibnja smo Cestama zadarske županije isporučili komplet profesionalne zimske opreme koji se sastoji od snježnog pluga širine 3,2 metra i posipača zapremina 5 m3 za suho sredstvo te 2400 L za mokro sredstvo. Zimski komplet je drugačiji od inače viđenih na...

Zimska služba na norveški način

Norvežani zimsko održavanje shvaćaju vrlo ozbiljno. Njihove zimske službe gotovo svakodnevno rade na temperaturama koje su uglavnom ispod točke ledišta i jasno je da moraju imati najbolju opremu na tržištu. Dio te opreme su i RASCO posipači koji su posljednjih godina...

Rasco slavi 30. godina postojanja!

Trideset godina traje putovanje otkad su dugogodišnji prijatelji Frane Franičević i Darko Paviša 1990. godine odlučili osnovati obrt jer su uvidjeli da poljoprivrednicima u njihovom selu nema tko servisirati traktore, kosilice, kombajne i ostalu mehanizaciju. Obojica...

Pretplatite se na naš newsletter