Mjere koje RASCO poduzima u vezi COVID-19 situacije

Mjere koje RASCO poduzima u vezi COVID-19 situacije

Svjedoci smo događaja koji nevjerojatnom brzinom mijenjaju svijet u kojem živimo. Stvari i slobode koje smo uzimali zdravo za gotovo postaju luksuz. Način na koji poslujemo mijenja se i prilagođava novonastaloj situaciji.

Na razini RASCO Grupe razvoj epidemije koronavirusa pomno pratimo od samih početaka. Svoje poslovanje dnevno prilagođavamo novonastalom stanju imajući na umu sigurnost naših zaposlenika, kupaca i poslovnih partnera.

Socijalni kontakt u prostorima tvrtke sveli smo na nužni minimum. Svi zaposlenici koji poslovne zadatke mogu obavljati od kuće rade iz sigurnosti svog doma. Radnicima koji su poslovnim procesima vezani uz prostore tvornice osigurali smo sigurnu radnu okolinu prateći upute mjerodavnih službi. Kao da pandemija virusa nije dovoljna, jučerašnji potres koji je najteže pogodio Zagreb i okolicu osjetili smo i mi. Na sreću podrhtavanja tla koja još uvijek traju nisu prouzročila posljedice po naše zaposlenike i proizvodne pogone.

Usprkos poteškoćama u opskrbnom lancu, zabrani putovanja i minimizaciji socijalnog kontakta RASCO i dalje pruža usluge svojim kupcima u mjeri koja je primjerena trenutnoj situaciji. Istovremeno poduzimamo i poduzimat ćemo mjere zaštite svih radnih mjesta kako bi po normalizaciji situacije u kojoj se trenutno nalazi cijeli svijet nastavili nesmetano poslovati u najkraćem mogućem roku.

Čuvajte sebe i druge, kontaktirajte nas i dalje putem društvenih mreža, e-mailom ili telefonom. Niti jedan Vaš upit neće ostati neodgovoren. Ostanite zdravi i sigurni.

Vaš RASCO tim.

Najnoviji članci

10. jubilarni sastanak distributera RASCO grupe

10. po redu jubilarni sastanak distributera održan je u Zagrebu, gdje smo osim pregleda zajedničkih postignuća u prethodnoj godini predstavili planove za 2020. U vrlo uspješnoj 2019. gotovo 90% prihoda je došlo iz prodaje RASCO proizvoda na izvoznim tržištima. Tu...

Traktor: vozilo za zimsko i ljetno održavanje prometnica

Kroz 30 godina RASCO je stekao bogato iskustvo u ugradnji opreme na gotovo sve poznate marke traktora: John Deere, New Holland, Deutz Fahr, Valtra, Same, Lamborghini, Zetor, Case, Steyr, Fendt, Massey Ferguson i druge. Pri svakoj ugradnji opreme na traktor posebnu brigu...

Pretplatite se na naš newsletter