Mjere koje RASCO poduzima u vezi COVID-19 situacije

Mjere koje RASCO poduzima u vezi COVID-19 situacije

Svjedoci smo događaja koji nevjerojatnom brzinom mijenjaju svijet u kojem živimo. Stvari i slobode koje smo uzimali zdravo za gotovo postaju luksuz. Način na koji poslujemo mijenja se i prilagođava novonastaloj situaciji.

Na razini RASCO Grupe razvoj epidemije koronavirusa pomno pratimo od samih početaka. Svoje poslovanje dnevno prilagođavamo novonastalom stanju imajući na umu sigurnost naših zaposlenika, kupaca i poslovnih partnera.

Socijalni kontakt u prostorima tvrtke sveli smo na nužni minimum. Svi zaposlenici koji poslovne zadatke mogu obavljati od kuće rade iz sigurnosti svog doma. Radnicima koji su poslovnim procesima vezani uz prostore tvornice osigurali smo sigurnu radnu okolinu prateći upute mjerodavnih službi. Kao da pandemija virusa nije dovoljna, jučerašnji potres koji je najteže pogodio Zagreb i okolicu osjetili smo i mi. Na sreću podrhtavanja tla koja još uvijek traju nisu prouzročila posljedice po naše zaposlenike i proizvodne pogone.

Usprkos poteškoćama u opskrbnom lancu, zabrani putovanja i minimizaciji socijalnog kontakta RASCO i dalje pruža usluge svojim kupcima u mjeri koja je primjerena trenutnoj situaciji. Istovremeno poduzimamo i poduzimat ćemo mjere zaštite svih radnih mjesta kako bi po normalizaciji situacije u kojoj se trenutno nalazi cijeli svijet nastavili nesmetano poslovati u najkraćem mogućem roku.

Čuvajte sebe i druge, kontaktirajte nas i dalje putem društvenih mreža, e-mailom ili telefonom. Niti jedan Vaš upit neće ostati neodgovoren. Ostanite zdravi i sigurni.

Vaš RASCO tim.

Najnoviji članci

Zimska služba – kako odabrati pravu kombinaciju?

Zimska služba veliki je imperativ za komunalna poduzeća. Uzimajući u obzir nestabilne vremenske uvjete posljednjih godina i nepredvidivost temperatura i padalina, pred operaterima zimske službe svake je sezone težak zadatak. RASCO uvijek nastoji biti korak ispred i...

Postani RASCO stipendist uz stipendije do 398 eura mjesečno!

RASCO je jedan od vodećih europskih proizvođača profesionalne opreme za ljetno i zimsko održavanje svih vrsta prometne infrastrukture. Iz naših proizvodnih pogona svakodnevno izlaze neki od najsloženijih strojeva i sustava u ovom dijelu Europe. Zbog toga smo kroz naš...

Pretplatite se na naš newsletter