Mjere koje RASCO poduzima u vezi COVID-19 situacije

Mjere koje RASCO poduzima u vezi COVID-19 situacije

Svjedoci smo događaja koji nevjerojatnom brzinom mijenjaju svijet u kojem živimo. Stvari i slobode koje smo uzimali zdravo za gotovo postaju luksuz. Način na koji poslujemo mijenja se i prilagođava novonastaloj situaciji.

Na razini RASCO Grupe razvoj epidemije koronavirusa pomno pratimo od samih početaka. Svoje poslovanje dnevno prilagođavamo novonastalom stanju imajući na umu sigurnost naših zaposlenika, kupaca i poslovnih partnera.

Socijalni kontakt u prostorima tvrtke sveli smo na nužni minimum. Svi zaposlenici koji poslovne zadatke mogu obavljati od kuće rade iz sigurnosti svog doma. Radnicima koji su poslovnim procesima vezani uz prostore tvornice osigurali smo sigurnu radnu okolinu prateći upute mjerodavnih službi. Kao da pandemija virusa nije dovoljna, jučerašnji potres koji je najteže pogodio Zagreb i okolicu osjetili smo i mi. Na sreću podrhtavanja tla koja još uvijek traju nisu prouzročila posljedice po naše zaposlenike i proizvodne pogone.

Usprkos poteškoćama u opskrbnom lancu, zabrani putovanja i minimizaciji socijalnog kontakta RASCO i dalje pruža usluge svojim kupcima u mjeri koja je primjerena trenutnoj situaciji. Istovremeno poduzimamo i poduzimat ćemo mjere zaštite svih radnih mjesta kako bi po normalizaciji situacije u kojoj se trenutno nalazi cijeli svijet nastavili nesmetano poslovati u najkraćem mogućem roku.

Čuvajte sebe i druge, kontaktirajte nas i dalje putem društvenih mreža, e-mailom ili telefonom. Niti jedan Vaš upit neće ostati neodgovoren. Ostanite zdravi i sigurni.

Vaš RASCO tim.

Najnoviji članci

5 koraka za održavanje posipača nakon zimske sezone

Posipači su neizostavni dio opreme za održavanje prometne infrastrukture tijekom zimskih mjeseci. Međutim, kad zimska služba završi, posipači zahtijevaju temeljito održavanje kako bi se osigurala njihova dugotrajnost i učinkovitost u idućoj sezoni. U ovom tekstu ćemo...

RASCO inovacija – posipači s novom SLURRY tehnologijom

U RASCO proizvodnom programu profesionalnih posipača nalaze se posipači za sve vrste vozila. Od kamiona preko višenamjenskih vozila do traktora, radnih strojeva i malih komunalnih vozila. Tehnologije posipanja prilagođavaju se ovisno o zahtjevima pojedinih tržišta te...

Pretplatite se na naš newsletter