Najam komunalnog vozila? I to se može!

Najam komunalnog vozila? I to se može!

Mogućnost sezonskog najma komunalnih vozila u nekim državama postoji već duže vrijeme, no na domaćem tržištu Rasco je pionir u nuđenju te usluge. Naša posebna prednost je da nudimo vozila i opremu vlastite proizvodnje, što podrazumijeva vrhunsku podršku korisnicima za vrijeme trajanja najma.

Nakon što su jutros dvorište Rascovih pogona u Kalinovcu napustila zadnja dva MUVO-a, cijela flota vozila raspoloživih za najam raspoređena je po gradovima diljem Hrvatske uoči službenog početka zimske sezone. Dva vozila u pitanju angažirao je klijent koji je i prošle sezone koristio uslugu najma.

RASCO uslugu najma komunalnih vozila nudi od 2018. te nas potražnja na tržištu potiče na postupno proširenje flote. Inicijalno smo klijentima nudili malo komunalno vozilo MUVO koje je moglo biti opremljeno različitim kompletima opreme za zimsku ili ljetnu sezonu. Od ove godine za najam su dostupne i kompaktne čistilice Lynx.

„Jedina smo kompanija na domaćem tržištu koja nudi ovu uslugu, a dodatna prednost nam je prilagodljivost potrebama klijenata. Vozila možemo opremiti nadogradnjama iz vlastitog proizvodnog programa, pa imamo odgovarajuća rješenja bez obzira traži li se vozilo za zimsku službu, ljetno čišćenje ulica, održavanje vegetacije ili zbrinjavanje otpada,“ ističe Miroslav Paviša, voditelj direktne prodaje.

Financijska isplativost glavni je motiv najma komunalnih vozila nasuprot trajnog vlasništva. Mnogi gradovi i općine imaju potrebu za većim brojem komunalnih vozila samo tijekom određenih sezona, dok im je u ostatku godine dovoljna manja flota. Tipičan primjer su gradovi smješteni uz Jadransku obalu koji tijekom ljetne turističke sezone moraju intenzivnije čistiti ulice. S druge strane, komunalna poduzeća u unutrašnjosti države trebaju vozila zimske službe koja im tijekom ljeta nisu potrebna. Umjesto inicijalnog troška nabave vozila i troškova održavanja, najam u takvim slučajevima predstavlja privlačnu alternativu.

Da se naši klijenti mogu pouzdati u vozila i opremu koju preuzimaju u najam, brine se Rascovo iskusno osoblje korisničke i servisne podrške. Korisnici dobivaju temeljitu korisničku obuku prilikom preuzimanja vozila te svu potrebnu korisničku dokumentaciju, a bilo kakve kvarove koji mogu nastati u radu otklanjamo u najmanjem mogućem roku.

Razmišljate li o najmu komunalnog vozila za narednu ljetnu ili zimsku sezonu? Slobodno nam se obratite i saznajte koje su Vam mogućnosti na raspolaganju!

Galerija

Najnoviji članci

5 koraka za održavanje posipača nakon zimske sezone

Posipači su neizostavni dio opreme za održavanje prometne infrastrukture tijekom zimskih mjeseci. Međutim, kad zimska služba završi, posipači zahtijevaju temeljito održavanje kako bi se osigurala njihova dugotrajnost i učinkovitost u idućoj sezoni. U ovom tekstu ćemo...

RASCO inovacija – posipači s novom SLURRY tehnologijom

U RASCO proizvodnom programu profesionalnih posipača nalaze se posipači za sve vrste vozila. Od kamiona preko višenamjenskih vozila do traktora, radnih strojeva i malih komunalnih vozila. Tehnologije posipanja prilagođavaju se ovisno o zahtjevima pojedinih tržišta te...

Pretplatite se na naš newsletter