Održan 7. godišnji sastanak distributera

Održan 7. godišnji sastanak distributera

Međunarodni partneri tvrtke RASCO su sedmu godinu zaredom stigli u Hrvatsku raspraviti prethodnu poslovnu godinu.

Sastanak distributera za RASCO i sve naše distributere znači i polazišnu točku za donošenje kratkoročnih i dugoročnih planova razvojne i proizvodne, prodajne, postprodajne te marketinške strategije za naredne godine.

Ove godine su na sastanku i službeno predstavljeni novi RASCO prodajni partneri: tvrtka Avtek iz Ukrajine, Iridex Plastic Group iz Rumunjske te Leiser AG iz Švicarske.

Sastanak distributera za RASCO predstavlja svojevrstan kraj prethodne poslovne godine te korak u novu. Na sastanku je i poseban naglasak stavljen na strategiju daljnje tržišne prisutnosti prilagođenu svakoj pojedinoj državi gdje RASCO izvozi svoje proizvode.

Također, kroz dogovore s partnerima se intenzivno radi olakšanju i ubrzanju isporuke uređaja kupcima, te unaprjeđenju podrške tijekom cijelog životnog vijeka trajanja proizvoda.

Galerija

Najnoviji članci

Zimska služba – kako odabrati pravu kombinaciju?

Zimska služba veliki je imperativ za komunalna poduzeća. Uzimajući u obzir nestabilne vremenske uvjete posljednjih godina i nepredvidivost temperatura i padalina, pred operaterima zimske službe svake je sezone težak zadatak. RASCO uvijek nastoji biti korak ispred i...

Postani RASCO stipendist uz stipendije do 398 eura mjesečno!

RASCO je jedan od vodećih europskih proizvođača profesionalne opreme za ljetno i zimsko održavanje svih vrsta prometne infrastrukture. Iz naših proizvodnih pogona svakodnevno izlaze neki od najsloženijih strojeva i sustava u ovom dijelu Europe. Zbog toga smo kroz naš...

Pretplatite se na naš newsletter