Osigurali smo slobodan dan roditeljima prvašića

Osigurali smo slobodan dan roditeljima prvašića

Prvi dan škole velik je trenutak u životu svakog školarca i roditelja i želimo da ga pamte cijeli život

Zato će ove godine svi zaposlenici RASCO-a, čija djeca u ponedjeljak 9. rujna kreću u prvi razred osnovne škole, imati pravo na korištenje slobodnog dana. Svjesna koliko je to važan trenutak u životu svakog školarca, uprava kompanije izašla im je ususret kako bi taj dan djeca s veseljem krenula u školu i provela ga u cijelosti s roditeljima.

„U Rascu se jako puno pažnje posvećuje kompanijskoj kulturi i važno nam je da su svi zaposlenici zadovoljni. Zbog toga smo se odlučili na ovu pogodnost jer razumijemo koliko svakom roditelju znači biti uz svoje dijete kada ono po prvi put kreće u školu“, objašnjava predsjednik uprave Ivan Franičević dodajući kako će slobodni dan koristiti desetero njihovih zaposlenika.

Da je ovaj potez uistinu razveselio Rascove djelatnike, potvrđuje Jasmin Šokec koji radi u proizvodnji.  „Ove godine mi sin kreće u prvi razred i baš me ugodno iznenadilo to što taj cijeli dan mogu provesti s njim. Veliki je to trenutak za njega, ali i i za nas roditelje jer prvi dan škole pamtimo cijeli život“.

Slobodan dan roditeljima đaka prvaka će ostati praksa tvrtke RASCO i u narednim godinama.

Najnoviji članci

5 koraka za održavanje posipača nakon zimske sezone

Posipači su neizostavni dio opreme za održavanje prometne infrastrukture tijekom zimskih mjeseci. Međutim, kad zimska služba završi, posipači zahtijevaju temeljito održavanje kako bi se osigurala njihova dugotrajnost i učinkovitost u idućoj sezoni. U ovom tekstu ćemo...

RASCO inovacija – posipači s novom SLURRY tehnologijom

U RASCO proizvodnom programu profesionalnih posipača nalaze se posipači za sve vrste vozila. Od kamiona preko višenamjenskih vozila do traktora, radnih strojeva i malih komunalnih vozila. Tehnologije posipanja prilagođavaju se ovisno o zahtjevima pojedinih tržišta te...

Pretplatite se na naš newsletter