Osigurali smo slobodan dan roditeljima prvašića

Osigurali smo slobodan dan roditeljima prvašića

Prvi dan škole velik je trenutak u životu svakog školarca i roditelja i želimo da ga pamte cijeli život

Zato će ove godine svi zaposlenici RASCO-a, čija djeca u ponedjeljak 9. rujna kreću u prvi razred osnovne škole, imati pravo na korištenje slobodnog dana. Svjesna koliko je to važan trenutak u životu svakog školarca, uprava kompanije izašla im je ususret kako bi taj dan djeca s veseljem krenula u školu i provela ga u cijelosti s roditeljima.

„U Rascu se jako puno pažnje posvećuje kompanijskoj kulturi i važno nam je da su svi zaposlenici zadovoljni. Zbog toga smo se odlučili na ovu pogodnost jer razumijemo koliko svakom roditelju znači biti uz svoje dijete kada ono po prvi put kreće u školu“, objašnjava predsjednik uprave Ivan Franičević dodajući kako će slobodni dan koristiti desetero njihovih zaposlenika.

Da je ovaj potez uistinu razveselio Rascove djelatnike, potvrđuje Jasmin Šokec koji radi u proizvodnji.  „Ove godine mi sin kreće u prvi razred i baš me ugodno iznenadilo to što taj cijeli dan mogu provesti s njim. Veliki je to trenutak za njega, ali i i za nas roditelje jer prvi dan škole pamtimo cijeli život“.

Slobodan dan roditeljima đaka prvaka će ostati praksa tvrtke RASCO i u narednim godinama.

Najnoviji članci

Zimska služba – kako odabrati pravu kombinaciju?

Zimska služba veliki je imperativ za komunalna poduzeća. Uzimajući u obzir nestabilne vremenske uvjete posljednjih godina i nepredvidivost temperatura i padalina, pred operaterima zimske službe svake je sezone težak zadatak. RASCO uvijek nastoji biti korak ispred i...

Postani RASCO stipendist uz stipendije do 398 eura mjesečno!

RASCO je jedan od vodećih europskih proizvođača profesionalne opreme za ljetno i zimsko održavanje svih vrsta prometne infrastrukture. Iz naših proizvodnih pogona svakodnevno izlaze neki od najsloženijih strojeva i sustava u ovom dijelu Europe. Zbog toga smo kroz naš...

Pretplatite se na naš newsletter