Pojačane mjere održavanja u europskim gradovima

Pojačane mjere održavanja u europskim gradovima

Gradovi diljem Europe posebnu pozornost posvećuju zdravlju i sigurnosti svojih građana tijekom razdoblja epidemije

Pranje i dezinfekcija gradskih područja sada su uključeni u aktivnosti redovnog održavanja komunalnih poduzeća. Dodatno čiste, peru i dezinficiraju središnje gradske ulice, trgove te područja gdje prolazi najviše stanovnika. Održavaju i stanice javnog prijevoza, igrališta te kante za otpatke. Vozila i strojevi za održavanje u voznom parku pomažu zaposlenicima da svoj posao obavljaju sigurno i učinkovito.

Komunalno poduzeće Grinda u Vilniusu održava i dezinficira gradsku jezgru, trgove, stanice javnog prijevoza, kante za smeće i naseljena mjesta izvan središta uz pomoć visokotlačnog ručnog perača i kompaktne čistilice SX2 montiranim na vozilo MUVO.

Fotografija: Komunalno poduzeće Grinda, Vilnius

Tvrtka za održavanje Kyivavtodor u Kievu je iskoristila prednji perač PL u kombinaciji sa spremnikom posipača tekućine LIQUID za pranje i dezinfekciju prometnica, stanica javnog prijevoza i zgrada.

Video: ДжеДАІ službeni YouTube kanal

Hvala svim djelatnicima službi za održavanje koji i u ovim otežanim okolnostima rade gotovo bez prekida.

Ostanite zdravi i sigurni.

Najnoviji članci

Zimska služba – kako odabrati pravu kombinaciju?

Zimska služba veliki je imperativ za komunalna poduzeća. Uzimajući u obzir nestabilne vremenske uvjete posljednjih godina i nepredvidivost temperatura i padalina, pred operaterima zimske službe svake je sezone težak zadatak. RASCO uvijek nastoji biti korak ispred i...

Postani RASCO stipendist uz stipendije do 398 eura mjesečno!

RASCO je jedan od vodećih europskih proizvođača profesionalne opreme za ljetno i zimsko održavanje svih vrsta prometne infrastrukture. Iz naših proizvodnih pogona svakodnevno izlaze neki od najsloženijih strojeva i sustava u ovom dijelu Europe. Zbog toga smo kroz naš...

Pretplatite se na naš newsletter