Pojačane mjere održavanja u europskim gradovima

Pojačane mjere održavanja u europskim gradovima

Gradovi diljem Europe posebnu pozornost posvećuju zdravlju i sigurnosti svojih građana tijekom razdoblja epidemije

Pranje i dezinfekcija gradskih područja sada su uključeni u aktivnosti redovnog održavanja komunalnih poduzeća. Dodatno čiste, peru i dezinficiraju središnje gradske ulice, trgove te područja gdje prolazi najviše stanovnika. Održavaju i stanice javnog prijevoza, igrališta te kante za otpatke. Vozila i strojevi za održavanje u voznom parku pomažu zaposlenicima da svoj posao obavljaju sigurno i učinkovito.

Komunalno poduzeće Grinda u Vilniusu održava i dezinficira gradsku jezgru, trgove, stanice javnog prijevoza, kante za smeće i naseljena mjesta izvan središta uz pomoć visokotlačnog ručnog perača i kompaktne čistilice SX2 montiranim na vozilo MUVO.

Fotografija: Komunalno poduzeće Grinda, Vilnius

Tvrtka za održavanje Kyivavtodor u Kievu je iskoristila prednji perač PL u kombinaciji sa spremnikom posipača tekućine LIQUID za pranje i dezinfekciju prometnica, stanica javnog prijevoza i zgrada.

Video: ДжеДАІ službeni YouTube kanal

Hvala svim djelatnicima službi za održavanje koji i u ovim otežanim okolnostima rade gotovo bez prekida.

Ostanite zdravi i sigurni.

Najnoviji članci

5 koraka za održavanje posipača nakon zimske sezone

Posipači su neizostavni dio opreme za održavanje prometne infrastrukture tijekom zimskih mjeseci. Međutim, kad zimska služba završi, posipači zahtijevaju temeljito održavanje kako bi se osigurala njihova dugotrajnost i učinkovitost u idućoj sezoni. U ovom tekstu ćemo...

RASCO inovacija – posipači s novom SLURRY tehnologijom

U RASCO proizvodnom programu profesionalnih posipača nalaze se posipači za sve vrste vozila. Od kamiona preko višenamjenskih vozila do traktora, radnih strojeva i malih komunalnih vozila. Tehnologije posipanja prilagođavaju se ovisno o zahtjevima pojedinih tržišta te...

Pretplatite se na naš newsletter