Promotivne cijene servisa kranskih kosilica do 31. ožujka

Promotivne cijene servisa kranskih kosilica do 31. ožujka

Dolaskom toplijih dana dolazi i vrijeme za redovni servis kranskih kosilica. RASCO svake godine ima posebne promotivne ponude i popuste za vlasnike kranskih kosilica koji se odluče dogovoriti servis do 31. ožujka.

Promotivne ponude vrijede na standardni servis kranskih kosilica koji uključuje zamjenu ulja, filtera i kontrolu i podešavanje kranske kosilice.

Novost od ove godine je balansiranje i popravak rotora radnih glava, te zamjena nosača noža na radnoj glavi. Balansiranje, popravak i zamjene vrše ovlašteni stručnjaci, isključivo u tvornici RASCO.

Ako ste zainteresirani za servis kranske kosilice ili popravak rotora radne glave, javite se voditelju servisne podrške Danku Grahovcu na dgrahovac@rasco.hr.

 

 

Galerija

Najnoviji članci

Zimska služba – kako odabrati pravu kombinaciju?

Zimska služba veliki je imperativ za komunalna poduzeća. Uzimajući u obzir nestabilne vremenske uvjete posljednjih godina i nepredvidivost temperatura i padalina, pred operaterima zimske službe svake je sezone težak zadatak. RASCO uvijek nastoji biti korak ispred i...

Postani RASCO stipendist uz stipendije do 398 eura mjesečno!

RASCO je jedan od vodećih europskih proizvođača profesionalne opreme za ljetno i zimsko održavanje svih vrsta prometne infrastrukture. Iz naših proizvodnih pogona svakodnevno izlaze neki od najsloženijih strojeva i sustava u ovom dijelu Europe. Zbog toga smo kroz naš...

Pretplatite se na naš newsletter