Promotivne cijene servisa kranskih kosilica do 31. ožujka

Promotivne cijene servisa kranskih kosilica do 31. ožujka

Dolaskom toplijih dana dolazi i vrijeme za redovni servis kranskih kosilica. RASCO svake godine ima posebne promotivne ponude i popuste za vlasnike kranskih kosilica koji se odluče dogovoriti servis do 31. ožujka.

Promotivne ponude vrijede na standardni servis kranskih kosilica koji uključuje zamjenu ulja, filtera i kontrolu i podešavanje kranske kosilice.

Novost od ove godine je balansiranje i popravak rotora radnih glava, te zamjena nosača noža na radnoj glavi. Balansiranje, popravak i zamjene vrše ovlašteni stručnjaci, isključivo u tvornici RASCO.

Ako ste zainteresirani za servis kranske kosilice ili popravak rotora radne glave, javite se voditelju servisne podrške Danku Grahovcu na dgrahovac@rasco.hr.

 

 

Galerija

Najnoviji članci

Najam komunalnog vozila? I to se može!

Nakon što su jutros dvorište Rascovih pogona u Kalinovcu napustila zadnja dva MUVO-a, cijela flota vozila raspoloživih za najam raspoređena je po gradovima diljem Hrvatske uoči službenog početka zimske sezone. Dva vozila u pitanju angažirao je klijent koji je i prošle...

“Baby” Unimog U219 spreman za cjelogodišnje održavanje

Kao stručnjaci u proizvodnji opreme za održavanje prometnica, s Mercedes-Benz Unimog certifikatom, ovaj put smo nadogradili nešto manji Unimog nego inače – model U219. Posao nam je dodijelila tvrtka za komunalno održavanje „Komunalac Samobor“. Potpuno opremljeno...

Pretplatite se na naš newsletter