Promotivne cijene servisa kranskih kosilica do 31. ožujka

Promotivne cijene servisa kranskih kosilica do 31. ožujka

Dolaskom toplijih dana dolazi i vrijeme za redovni servis kranskih kosilica. RASCO svake godine ima posebne promotivne ponude i popuste za vlasnike kranskih kosilica koji se odluče dogovoriti servis do 31. ožujka.

Promotivne ponude vrijede na standardni servis kranskih kosilica koji uključuje zamjenu ulja, filtera i kontrolu i podešavanje kranske kosilice.

Novost od ove godine je balansiranje i popravak rotora radnih glava, te zamjena nosača noža na radnoj glavi. Balansiranje, popravak i zamjene vrše ovlašteni stručnjaci, isključivo u tvornici RASCO.

Ako ste zainteresirani za servis kranske kosilice ili popravak rotora radne glave, javite se voditelju servisne podrške Danku Grahovcu na dgrahovac@rasco.hr.

 

 

Galerija

Najnoviji članci

5 koraka za održavanje posipača nakon zimske sezone

Posipači su neizostavni dio opreme za održavanje prometne infrastrukture tijekom zimskih mjeseci. Međutim, kad zimska služba završi, posipači zahtijevaju temeljito održavanje kako bi se osigurala njihova dugotrajnost i učinkovitost u idućoj sezoni. U ovom tekstu ćemo...

RASCO inovacija – posipači s novom SLURRY tehnologijom

U RASCO proizvodnom programu profesionalnih posipača nalaze se posipači za sve vrste vozila. Od kamiona preko višenamjenskih vozila do traktora, radnih strojeva i malih komunalnih vozila. Tehnologije posipanja prilagođavaju se ovisno o zahtjevima pojedinih tržišta te...

Pretplatite se na naš newsletter