Predsjednica Republike Hrvatske posjetila RASCO

Predsjednica Republike Hrvatske posjetila RASCO

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je tvrtku RASCO 14. prosinca 2017.

Predsjednicu i njezino izaslanstvo ispred proizvodnog pogona dočekala je delegacija tvrtke RASCO na čelu s vlasnikom i direktorom Darkom Pavišom, te predsjednikom Uprave Ivanom Franičevićem.

Posjeta je otvorena prezentacijom rada i dosadašnjih rezultata tvrtke. Nakon toga su predsjednica i njezino izaslanstvo obišli i razgledali pogon jedne od ukupno pet proizvodnih hala.

Predsjednica je izrazila zadovoljstvo izvrsnim rezultatima tvrtke, te nam ponudila svoju pomoć u inozemnoj diplomaciji. Posebno je pohvalila RASCO-vo stipendiranje studenata te održavanje stručne prakse za učenike okolnih srednjih škola.

U nastavku posjete delegacija je obišla pogon jedne od ukupno pet proizvodnih hala, gdje se predsjednica pozdravila s radnicima. Tijekom obilaska je razgledala i jubilarni 1000-ti proizvedeni snježni plug MOSOR PK.

Uprava i zaposlenici su izrazili zadovoljstvo što gotovo svake godine u tvrtku pristižu izaslanstva sa samog državnog vrha. Posjete visokih državnih dužnosnika su jedna u nizu od potvrda kvalitete rada tvrtke i RASCO proizvoda.

Galerija

Najnoviji članci

Zimska služba – kako odabrati pravu kombinaciju?

Zimska služba veliki je imperativ za komunalna poduzeća. Uzimajući u obzir nestabilne vremenske uvjete posljednjih godina i nepredvidivost temperatura i padalina, pred operaterima zimske službe svake je sezone težak zadatak. RASCO uvijek nastoji biti korak ispred i...

Postani RASCO stipendist uz stipendije do 398 eura mjesečno!

RASCO je jedan od vodećih europskih proizvođača profesionalne opreme za ljetno i zimsko održavanje svih vrsta prometne infrastrukture. Iz naših proizvodnih pogona svakodnevno izlaze neki od najsloženijih strojeva i sustava u ovom dijelu Europe. Zbog toga smo kroz naš...

Pretplatite se na naš newsletter