Proizveli smo 1000-ti snježni plug MOSOR PK

Proizveli smo 1000-ti snježni plug MOSOR PK

1000-ti snježni plug MOSOR PK je izašao iz RASCO proizvodnih pogona krajem prosinca 2017. godine

Idealna prilika da svi zaposlenici s njim naprave zajedničku milenijsku fotografiju. 1000-ti MOSOR PK je ubrzo nakon toga otpremljen našim distributerima u Slovačku.

Do važnih obljetnica se ne dolazi preko noći. RASCO je od svojih početaka posvećen radu, razvoju profesionalnih vještina i zaposlenika te fokusu na partnere i kupce. Ovo je i prilika da se zahvalimo svima koji su nam pomogli da dođemo ovdje gdje smo danas.

Nova godina je počela. Veselimo se poslovnim izazovima koje nam nosi, ali smo i ponosni smo na sva postignuća u prošloj.

MOSOR PK je jedan od najtraženijih i najprodavanijih proizvoda u RASCO programu. Također je snježni plug koji može očistiti snijeg s gotovo svake površine. Više o MOSORU PK možete saznati ovdje, ili nas možete kontaktirati za više informacija.

Najnoviji članci

Zimska služba – kako odabrati pravu kombinaciju?

Zimska služba veliki je imperativ za komunalna poduzeća. Uzimajući u obzir nestabilne vremenske uvjete posljednjih godina i nepredvidivost temperatura i padalina, pred operaterima zimske službe svake je sezone težak zadatak. RASCO uvijek nastoji biti korak ispred i...

Postani RASCO stipendist uz stipendije do 398 eura mjesečno!

RASCO je jedan od vodećih europskih proizvođača profesionalne opreme za ljetno i zimsko održavanje svih vrsta prometne infrastrukture. Iz naših proizvodnih pogona svakodnevno izlaze neki od najsloženijih strojeva i sustava u ovom dijelu Europe. Zbog toga smo kroz naš...

Pretplatite se na naš newsletter