RASCO Akademija: obrazovanjem do boljih radnih rezultata

RASCO Akademija: obrazovanjem do boljih radnih rezultata

RASCO Akademija je ponovno krenula uživo. Edukaciju o RASCO strojevima su uspješno završili serviseri kompanije Avtek, našeg distributera u Ukrajini

Za servisere kompanije Avtek nedavno je održana prva RASCO Akademija nakon duže pauze. Glavni cilj dolaska je bio naučiti više o čistilici LYNX, te svim ostalim strojevima koje održavaju i servisiraju u Ukrajini.

Edukacija se sastojala od prezentacija materijala i rada sa strojevima, a vodio ju je RASCO odjel postprodajne podrške. Polaznici su najviše vremena posvetili čistilici LYNX. Tijekom edukacije su dobili detaljan uvid u proizvodni proces, servis te su radili s čistilicom u stvarnim uvjetima.

Academy Rasco post

Nakon dijela o LYNX-u, ukrajinski tim je htio saznati više o kranskom malčeru FLEXIMA, posipaču tekućine LIQUID , posipaču za traktor TRP i peraču cesta PL.

Edukacija je završila nakon trodnevnih prezentacija i demonstracija rada uživo. Gospoda Andrii, Oleksii, Mykola i  Serhii bili su vrlo zadovoljni znanjima i radnim materijalima koje su stekli od RASCO zaposlenika. Objasnili su da će doći na još edukacija, ako im se ukaže potreba.

Academy Rasco post 3

Učenje za profesionalce

RASCO Akademija je obrazovni program namijenjen profesionalcima koji se bave održavanjem prometnica s RASCO strojevima i vozilima. Pokrenut je da svim zainteresiranima omogući pristup znanju o strojevima i rješenjima.

Prezentacije i materijali u sklopu Akademije su u potpunosti prilagođeni specifičnim potrebama sudionika, i njihovom prethodnom znanju.

Glavni cilj Akademije je da svi polaznici steknu potrebno znanje za rad s RASCO vozilima i strojevima ugrađenima na vozila. Zbog toga sve prezentacije uključuju i praktični dio. On se sastoji se od rada na vozilima i strojevima ugrađenima na vozila.

Svi materijali koje korisnici dobiju putem Akademije su informativni i jednostavni za korištenje. Njihova je svrha da polaznik dobije potrebna znanja i motivaciju za daljnji rad, te da sve naučeno primijeni u praksi.

Najnoviji članci

Zimska služba – kako odabrati pravu kombinaciju?

Zimska služba veliki je imperativ za komunalna poduzeća. Uzimajući u obzir nestabilne vremenske uvjete posljednjih godina i nepredvidivost temperatura i padalina, pred operaterima zimske službe svake je sezone težak zadatak. RASCO uvijek nastoji biti korak ispred i...

Postani RASCO stipendist uz stipendije do 398 eura mjesečno!

RASCO je jedan od vodećih europskih proizvođača profesionalne opreme za ljetno i zimsko održavanje svih vrsta prometne infrastrukture. Iz naših proizvodnih pogona svakodnevno izlaze neki od najsloženijih strojeva i sustava u ovom dijelu Europe. Zbog toga smo kroz naš...

Pretplatite se na naš newsletter