RASCO daje stipendije do 3000 kuna mjesečno

RASCO daje stipendije do 3000 kuna mjesečno

Prijavite se u naš program stipendija do 15. listopada 2020 godine!

Pozivamo sve zainteresirane studente preddiplomskog ili diplomskog studija Fakulteta strojarstva i brodogradnje u Zagrebu (konstrukcijskog ili proizvodnog smjera) te Fakulteta elektrotehnike i računarstva, s naglaskom na one koji dolaze iz Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske županije, da se prijave na natječaj za dodjelu RASCO studentskih stipendija.

RASCO je jedan od vodećih europskih proizvođača opreme za održavanje prometnica.

Naši uređaji se koriste u više od 40 zemalja svijeta.

Iz naših proizvodnih pogona svakodnevno izlaze neki od najsloženijih strojeva i sustava u ovom dijelu Europe:  vozila, čistilice, pogonski sustavi, složeni elektronički i hidraulički sustavi. Zbog toga smo kroz naš dugogodišnji program stipendiranja uvijek u potrazi za mladim talentima, novim znanjem i svježim perspektivama u tehnologiji.

Stipendija u iznosu do 3.000 kuna velika je podrška studentima tijekom fakulteta.

Kvalitetan program stipendiranja pomaže studentima u oblikovanju ciljeva u budućoj karijeri te u stjecanju novih stručnih znanja.

Zato naši stipendisti tijekom studiranja mogu raditi na projektima u RASCO-u, uz stručno vodstvo iskusnih mentora. Rad na projektima zapravo znači rad na proizvodima i tehnologijama koji se koriste u više od 40 država diljem svijeta.

U proteklih nekoliko godina kroz naš program stipendiranja je prošlo više od 20 studenata. Oni su danas naši stalni zaposlenici koji ostvaruju uspješne i zapažene rezultate.

Za stipendiju se možete prijaviti do 15. listopada 2020. slanjem svog životopisa, prijepisa ocjena i motivacijskog pisma na stipendija@rasco.hr.

Proces odabira kandidata bit će dovršen do kraja listopada, nakon čega će uslijediti potpisivanje ugovora o stipendiranju za odabrane kandidate.

Najnoviji članci

Zlatni standard zimske službe

Što bi zapravo bila školska definicija kamiona zimske službe? Kad bi trebali opisati jedno konkretno vozilo koje bi predstavljalo pojam 'kamion zimske službe', bar što se tiče europskog kontinenta ono bi izgledalo otprilike ovako: dvo-osovinska šasija s međuosovinskim...

Najam komunalnog vozila? I to se može!

Nakon što su jutros dvorište Rascovih pogona u Kalinovcu napustila zadnja dva MUVO-a, cijela flota vozila raspoloživih za najam raspoređena je po gradovima diljem Hrvatske uoči službenog početka zimske sezone. Dva vozila u pitanju angažirao je klijent koji je i prošle...

Pretplatite se na naš newsletter