RASCO daje stipendije do 3000 kuna mjesečno

RASCO daje stipendije do 3000 kuna mjesečno

Prijavite se u naš program stipendija do 15. listopada 2020 godine!

Pozivamo sve zainteresirane studente preddiplomskog ili diplomskog studija Fakulteta strojarstva i brodogradnje u Zagrebu (konstrukcijskog ili proizvodnog smjera) te Fakulteta elektrotehnike i računarstva, s naglaskom na one koji dolaze iz Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske županije, da se prijave na natječaj za dodjelu RASCO studentskih stipendija.

RASCO je jedan od vodećih europskih proizvođača opreme za održavanje prometnica.

Naši uređaji se koriste u više od 40 zemalja svijeta.

Iz naših proizvodnih pogona svakodnevno izlaze neki od najsloženijih strojeva i sustava u ovom dijelu Europe:  vozila, čistilice, pogonski sustavi, složeni elektronički i hidraulički sustavi. Zbog toga smo kroz naš dugogodišnji program stipendiranja uvijek u potrazi za mladim talentima, novim znanjem i svježim perspektivama u tehnologiji.

Stipendija u iznosu do 3.000 kuna velika je podrška studentima tijekom fakulteta.

Kvalitetan program stipendiranja pomaže studentima u oblikovanju ciljeva u budućoj karijeri te u stjecanju novih stručnih znanja.

Zato naši stipendisti tijekom studiranja mogu raditi na projektima u RASCO-u, uz stručno vodstvo iskusnih mentora. Rad na projektima zapravo znači rad na proizvodima i tehnologijama koji se koriste u više od 40 država diljem svijeta.

U proteklih nekoliko godina kroz naš program stipendiranja je prošlo više od 20 studenata. Oni su danas naši stalni zaposlenici koji ostvaruju uspješne i zapažene rezultate.

Za stipendiju se možete prijaviti do 15. listopada 2020. slanjem svog životopisa, prijepisa ocjena i motivacijskog pisma na stipendija@rasco.hr.

Proces odabira kandidata bit će dovršen do kraja listopada, nakon čega će uslijediti potpisivanje ugovora o stipendiranju za odabrane kandidate.

Najnoviji članci

LYNX ušao u My Innter Strenx program proizvođača čelika SSAB

Za vozilo dugo tek nešto više od 4 metra i široko 1,3 metra, LYNX ispod svoje vanjštine skriva iznimno složen no kompaktan set mehaničkih, hidrauličkih i elektroničkih podsustava. Svi oni zajedno pomažu korisnicima u besprijekornom čišćenju ulica urbanih područja u...

Roditeljima đaka prvaka plaćeni dopust na prvi dan škole

Prvi dan škole velik je trenutak u životu svakog školarca i roditelja i želimo da ih pamte cijeli život. Zato svi naši zaposlenici roditelji đaka prvaka imaju pravo na plaćeni dopust prvi dan škole, u ponedjeljak, 7. rujna. Slobodan dan na prvi dan škole je...

RASCO u bojama

Posipači, snježni plugovi, kranske kosilice, čak i cijela vozila sve se češće mogu vidjeti u cijelom spektru boja, a ne samo u narančastoj koja je poznat standard u većini država. Mnogi korisnici opreme za održavanje žele visoku radnu učinkovitost svojih strojeva i...

Pretplatite se na naš newsletter