RASCO daje stipendije do 3000 kuna mjesečno

RASCO daje stipendije do 3000 kuna mjesečno

Prijavite se u naš program stipendija do 15. listopada 2020 godine!

Pozivamo sve zainteresirane studente preddiplomskog ili diplomskog studija Fakulteta strojarstva i brodogradnje u Zagrebu (konstrukcijskog ili proizvodnog smjera) te Fakulteta elektrotehnike i računarstva, s naglaskom na one koji dolaze iz Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske županije, da se prijave na natječaj za dodjelu RASCO studentskih stipendija.

RASCO je jedan od vodećih europskih proizvođača opreme za održavanje prometnica.

Naši uređaji se koriste u više od 40 zemalja svijeta.

Iz naših proizvodnih pogona svakodnevno izlaze neki od najsloženijih strojeva i sustava u ovom dijelu Europe:  vozila, čistilice, pogonski sustavi, složeni elektronički i hidraulički sustavi. Zbog toga smo kroz naš dugogodišnji program stipendiranja uvijek u potrazi za mladim talentima, novim znanjem i svježim perspektivama u tehnologiji.

Stipendija u iznosu do 3.000 kuna velika je podrška studentima tijekom fakulteta.

Kvalitetan program stipendiranja pomaže studentima u oblikovanju ciljeva u budućoj karijeri te u stjecanju novih stručnih znanja.

Zato naši stipendisti tijekom studiranja mogu raditi na projektima u RASCO-u, uz stručno vodstvo iskusnih mentora. Rad na projektima zapravo znači rad na proizvodima i tehnologijama koji se koriste u više od 40 država diljem svijeta.

U proteklih nekoliko godina kroz naš program stipendiranja je prošlo više od 20 studenata. Oni su danas naši stalni zaposlenici koji ostvaruju uspješne i zapažene rezultate.

Za stipendiju se možete prijaviti do 15. listopada 2020. slanjem svog životopisa, prijepisa ocjena i motivacijskog pisma na stipendija@rasco.hr.

Proces odabira kandidata bit će dovršen do kraja listopada, nakon čega će uslijediti potpisivanje ugovora o stipendiranju za odabrane kandidate.

Najnoviji članci

Postani RASCO stipendist uz stipendije do 398 eura mjesečno!

RASCO je jedan od vodećih europskih proizvođača profesionalne opreme za ljetno i zimsko održavanje svih vrsta prometne infrastrukture. Iz naših proizvodnih pogona svakodnevno izlaze neki od najsloženijih strojeva i sustava u ovom dijelu Europe. Zbog toga smo kroz naš...

RASCO sustavi upravljanja voznim parkom za održavanje prometnica

RASCO vozila i uređaji danas održavaju prometnice tokom cijele godine, u više od 40 zemalja na 5 kontinenata. Kompanija svojim uslugama i proizvodima uvijek nastoji premašiti očekivanja svojih korisnika. Stalna ulaganja u inovacije proizvoda, ljudski resursi, najmoderniji...

STRUČNE PRAKSE ZA SREDNJOŠKOLCE – POSTANI RASCO NAUČNIK

Vrijeme je upisa u srednje škole. Dio srednjoškolskih programa uključuje i obavezne stručne prakse, što novim srednjoškolcima i njihovim roditeljima predstavlja dodatan izazov. Kako bi taj, za njih, veliki korak lakše premostili, RASCO u suradnji sa srednjim školama iz...

Pretplatite se na naš newsletter