RASCO dobitnik Lider nagrade za održivi razvoj

RASCO dobitnik Lider nagrade za održivi razvoj

Predsjednik uprave Ivan Franičević preuzeo je u ime kompanije posebnu nagradu ECO Lider invest

Investicijski pothvati jedanaest hrvatskih kompanija, među kojima se našao i RASCO, okrunjeni su u srijedu, 23.10.2019. u zagrebačkom hotelu Westin Lider invest nagradama i priznanjima.

RASCO je nagrađen u kategoriji ECO Lider invest za kompaktnu čistilicu LYNX, koja će dobiti i svoju električnu verziju. Na ovom projektu kompanija surađuje s Fakultetom elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu. Ukupna vrijednost investicije je 30 milijuna kuna i dijelom je sufinancirana sredstvima Europske unije iz operativnog programa konkurentnost i kohezija.

Nominacije investicija za ovu nagradu trajale su do početka listopada, a tijekom tog perioda održani su investicijski forumi u Koprivnici, Otočcu, Splitu i Vukovaru. Misija projekta je prepoznavati i promicati investicije koje otvaraju nova radna mjesta, povećavaju izvoz i stvaraju dodanu vrijednost te primjerom i stečenim iskustvima jačaju povjerenje u institucionalne i pravne okvire potrebne za stvaranje pozitivnog ozračja koje će privući buduće ulagače/investitore.

Više o dodjeli nagrada pročitajte ovdje.

Najnoviji članci

Slovačke kompanije za održavanje obnovile vozni park

Naš slovački distributer, tvrtka MB Servis, je imao prometnu i uspješnu 2020. godinu. Njihove su ponude pobijedile na dva velika javna natječaja za nabavu novih vozila i strojeva za održavanje cesta. Vrlo smo sretni što su oba projekta uspješno završena, a nova oprema...

Pretplatite se na naš newsletter