RASCO miješalice i spremnici otopine isporučeni u Magyar Közút

RASCO miješalice i spremnici otopine isporučeni u Magyar Közút

RASCO rješenja su se još jednom pokazala kao najbolja za poslove održavanja prometnica. Magyar Közút, najveća tvrtka za održavanje prometnica u Mađarskoj, odabrala je RASCO za dobavljača miješalica i spremnika otopine za tekuće posipanje prometnica.

RASCO-vi posipači, snježni plugovi i kranske kosilice već održavaju prometnice u Mađarskoj tijekom zime i ljeta. Sada su im se pridružile miješalice i spremnici postavljeni u cestarskim bazama na više lokacija. Ovo je najveća pojedinačna isporuka miješalica i spremnika, koji su dizajnirani i izrađeni prema posebnim zahtjevima i stoga savršeno odgovaraju potrebama korisnika.

Miješalice i spremnici otopine će služiti za preventivno prskanje i odleđivanje prometnica tijekom zimske sezone što će osigurati veću sigurnost prometnica u Mađarskoj.

Kontaktirajte nas za više detalja o RASCO proizvodnom programu ili kako bi vam pomogli pronaći rješenje koje najbolje odgovara vašim potrebama u zimskom i ljetnom održavanju.

Najnoviji članci

Zimska služba – kako odabrati pravu kombinaciju?

Zimska služba veliki je imperativ za komunalna poduzeća. Uzimajući u obzir nestabilne vremenske uvjete posljednjih godina i nepredvidivost temperatura i padalina, pred operaterima zimske službe svake je sezone težak zadatak. RASCO uvijek nastoji biti korak ispred i...

Postani RASCO stipendist uz stipendije do 398 eura mjesečno!

RASCO je jedan od vodećih europskih proizvođača profesionalne opreme za ljetno i zimsko održavanje svih vrsta prometne infrastrukture. Iz naših proizvodnih pogona svakodnevno izlaze neki od najsloženijih strojeva i sustava u ovom dijelu Europe. Zbog toga smo kroz naš...

Pretplatite se na naš newsletter