RASCO postao ekskluzivni distributer za Mulag

RASCO postao ekskluzivni distributer za Mulag

Od 1. siječnja 2019., RASCO je ekskluzivni distributer i ovlašteni servisni partner za Mulag kranske kosilice u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji, Albaniji te Kosovu.

Mulag je jedan od vodećih njemačkih proizvođača visokotehnoloških proizvoda za održavanje površina uz prometnice te specijalnih uređaja i vozila namijenjenih isključivo zračnim lukama. Od svog osnutka 1953., Mulag preko 65 godina razvija visokokvalitetne i pouzdane proizvoda za održavanje prometne infrastrukture. Danas su kranske kosilice Mulag prvi izbor mnogim tvrtkama za održavanje prometnica u Njemačkoj i u svijetu, pogotovo ako u svojoj floti za održavanje imaju Unimog vozila.

RASCO je jedan od vodećih europskih proizvođača opreme za održavanje prometnica, čiji strojevi rade na prometnicama od Kanade do Kine te u gotovo cijeloj Europi. RASCO oprema za zimsko održavanje prometnica je dokazala svoju učinkovitost u nekima od najzahtjevnijih vremenskih uvjeta na svijetu i tako postala prvi izbor brojnih tvrtki specijaliziranih za zimsko održavanje.

ovlašteni nadograditelji Unimog vozila

Mulag i RASCO su i ovlašteni nadograditelji Unimog vozila, s dugogodišnjim iskustvom u prodaji i servisnoj podršci strojeva nadograđenih na Unimog vozila i traktore. Kompatibilnost proizvodnog portfelja i dugogodišnje iskustvo stoga čine RASCO najboljim izborom za distribuciju i servis MULAG proizvoda na navedenim tržištima.

Tvrtke za održavanje prometne infrastrukture u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Albaniji, Makedoniji i Kosovu zainteresirane za Mulag kranske kosilice mogu se obratiti RASCO-u, gdje će dobiti najbolju prodajnu i servisnu podršku, kao i originalne rezervne dijelove. Kontaktirajte nas i pomoći ćemo vam pronaći rješenje koje odgovara Vašim potrebama.

Najnoviji članci

Zimska služba – kako odabrati pravu kombinaciju?

Zimska služba veliki je imperativ za komunalna poduzeća. Uzimajući u obzir nestabilne vremenske uvjete posljednjih godina i nepredvidivost temperatura i padalina, pred operaterima zimske službe svake je sezone težak zadatak. RASCO uvijek nastoji biti korak ispred i...

Postani RASCO stipendist uz stipendije do 398 eura mjesečno!

RASCO je jedan od vodećih europskih proizvođača profesionalne opreme za ljetno i zimsko održavanje svih vrsta prometne infrastrukture. Iz naših proizvodnih pogona svakodnevno izlaze neki od najsloženijih strojeva i sustava u ovom dijelu Europe. Zbog toga smo kroz naš...

Pretplatite se na naš newsletter