Primamo nove stipendiste – prijavite se!

Primamo nove stipendiste – prijavite se!

Pozivamo sve zainteresirane studente strojarskih i elektrotehničkih fakulteta da se prijave na natječaj za dodjelu RASCO stipendija u iznosu do 3000 kuna

Pozivamo sve zainteresirane studente preddiplomskog ili diplomskog studija Fakulteta strojarstva i brodogradnje u Zagrebu i drugih strojarskih fakulteta (konstrukcijskog ili proizvodnog smjera) te Fakulteta elektrotehnike i računarstva da se prijave na natječaj za dodjelu RASCO studentskih stipendija. Prednost kod prijave imaju studenti iz Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske županije, ali prihvaćamo prijave iz cijele Hrvatske.

zašto odabrati rasco

RASCO je jedan od vodećih europskih opreme za održavanje prometnica čiji se strojevi i rješenja koriste u više od 40 zemalja svijeta.

Naši proizvodni pogoni se protežu na 80,000 m2. Iz njih svakodnevno izlaze neki od najsloženijih strojeva i sustava u ovom dijelu Europe:  vozila, čistilice, pogonski sustavi, složeni elektronički i hidraulički sustavi. Zbog toga smo kroz naš dugogodišnji program stipendiranja uvijek u potrazi za mladim talentima i novim znanjem.

Kvalitetan program stipendiranja pomaže studentima u oblikovanju ciljeva u budućoj karijeri te stjecanje novih stručnih znanja. Zato stipendistima tijekom studiranja omogućujemo rad na konkretnim projektima u RASCO-u, uz vodstvo iskusnih mentora. Rad na projektima znači rad na proizvodima i tehnologijama koji se koriste u više od 40 država diljem svijeta.

Što kažu naši stipendisti

Kroz zadnjih 10 godina je kroz naš program stipendiranja prošlo više od 100 studenata. Sve o RASCO stipendijama možete iz prve ruke saznati od Ivana i Marka. Tu su i drugi bivši stipendisti koji uspješno grade karijeru unutar kompanije, i sadašnji koji tek postaju dio RASCO tima.

Marko Kolar (lijevo), voditelj razvoja kompanije i bivši RASCO stipendist

Za stipendiju se možete prijaviti do 30. rujna 2021. slanjem svog životopisa, prijepisa ocjena i motivacijskog pisma na stipendija@rasco.hr. Prijaviti se možete i direktno ovdje.

Proces odabira kandidata za stipendiranje bit će dovršen do kraja listopada, nakon čega će uslijediti potpisivanje ugovora o stipendiranju za odabrane kandidate.

Najnoviji članci

Zimska služba – kako odabrati pravu kombinaciju?

Zimska služba veliki je imperativ za komunalna poduzeća. Uzimajući u obzir nestabilne vremenske uvjete posljednjih godina i nepredvidivost temperatura i padalina, pred operaterima zimske službe svake je sezone težak zadatak. RASCO uvijek nastoji biti korak ispred i...

Postani RASCO stipendist uz stipendije do 398 eura mjesečno!

RASCO je jedan od vodećih europskih proizvođača profesionalne opreme za ljetno i zimsko održavanje svih vrsta prometne infrastrukture. Iz naših proizvodnih pogona svakodnevno izlaze neki od najsloženijih strojeva i sustava u ovom dijelu Europe. Zbog toga smo kroz naš...

Pretplatite se na naš newsletter