Primamo nove stipendiste – prijavite se!

Primamo nove stipendiste – prijavite se!

Pozivamo sve zainteresirane studente strojarskih i elektrotehničkih fakulteta da se prijave na natječaj za dodjelu RASCO stipendija u iznosu do 3000 kuna

Pozivamo sve zainteresirane studente preddiplomskog ili diplomskog studija Fakulteta strojarstva i brodogradnje u Zagrebu i drugih strojarskih fakulteta (konstrukcijskog ili proizvodnog smjera) te Fakulteta elektrotehnike i računarstva da se prijave na natječaj za dodjelu RASCO studentskih stipendija. Prednost kod prijave imaju studenti iz Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske županije, ali prihvaćamo prijave iz cijele Hrvatske.

zašto odabrati rasco

RASCO je jedan od vodećih europskih opreme za održavanje prometnica čiji se strojevi i rješenja koriste u više od 40 zemalja svijeta.

Naši proizvodni pogoni se protežu na 80,000 m2. Iz njih svakodnevno izlaze neki od najsloženijih strojeva i sustava u ovom dijelu Europe:  vozila, čistilice, pogonski sustavi, složeni elektronički i hidraulički sustavi. Zbog toga smo kroz naš dugogodišnji program stipendiranja uvijek u potrazi za mladim talentima i novim znanjem.

Kvalitetan program stipendiranja pomaže studentima u oblikovanju ciljeva u budućoj karijeri te stjecanje novih stručnih znanja. Zato stipendistima tijekom studiranja omogućujemo rad na konkretnim projektima u RASCO-u, uz vodstvo iskusnih mentora. Rad na projektima znači rad na proizvodima i tehnologijama koji se koriste u više od 40 država diljem svijeta.

Što kažu naši stipendisti

Kroz zadnjih 10 godina je kroz naš program stipendiranja prošlo više od 100 studenata. Sve o RASCO stipendijama možete iz prve ruke saznati od Ivana i Marka. Tu su i drugi bivši stipendisti koji uspješno grade karijeru unutar kompanije, i sadašnji koji tek postaju dio RASCO tima.

Marko Kolar (lijevo), voditelj razvoja kompanije i bivši RASCO stipendist

Za stipendiju se možete prijaviti do 30. rujna 2021. slanjem svog životopisa, prijepisa ocjena i motivacijskog pisma na stipendija@rasco.hr. Prijaviti se možete i direktno ovdje.

Proces odabira kandidata za stipendiranje bit će dovršen do kraja listopada, nakon čega će uslijediti potpisivanje ugovora o stipendiranju za odabrane kandidate.

Najnoviji članci

Sudjelovali smo u utrci bolida FS Alpe Adria

Karting staza „St Rauš“ U Novom Marofu je od 26. do 29. kolovoza ugostila natjecanje FS Alpe Adria, i primila 37 timova iz 14 zemalja svijeta, koji su se natjecali u dizajnu i konstrukciji prototipa trkaćih bolida. Riječ je o trećem izdanju ovog događaja koje je bilo i...

MUVO se vraća kući

Nakon 6 godina produktivnog izbivanja, multifunkcionalno vozilo MUVO se vratilo kući, u RASCO grupu. Niz uspjeha širom Europe MUVO je bilo prvo vozilo koje je kompanija razvila, i koje je brzo postiglo niz uspjeha diljem Europe. Postavio je novi standard urbanog održavanja...

RASCO Akademija: obrazovanjem do boljih radnih rezultata

Za servisere kompanije Avtek nedavno je održana prva RASCO Akademija nakon duže pauze. Glavni cilj dolaska je bio naučiti više o čistilici LYNX, te svim ostalim strojevima koje održavaju i servisiraju u Ukrajini. Edukacija se sastojala od prezentacija materijala i rada...

Pretplatite se na naš newsletter