Primamo nove stipendiste – prijavite se!

Primamo nove stipendiste – prijavite se!

Pozivamo sve zainteresirane studente strojarskih i elektrotehničkih fakulteta da se prijave na natječaj za dodjelu RASCO stipendija u iznosu do 3000 kuna

Pozivamo sve zainteresirane studente preddiplomskog ili diplomskog studija Fakulteta strojarstva i brodogradnje u Zagrebu i drugih strojarskih fakulteta (konstrukcijskog ili proizvodnog smjera) te Fakulteta elektrotehnike i računarstva da se prijave na natječaj za dodjelu RASCO studentskih stipendija. Prednost kod prijave imaju studenti iz Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske županije, ali prihvaćamo prijave iz cijele Hrvatske.

zašto odabrati rasco

RASCO je jedan od vodećih europskih opreme za održavanje prometnica čiji se strojevi i rješenja koriste u više od 40 zemalja svijeta.

Naši proizvodni pogoni se protežu na 80,000 m2. Iz njih svakodnevno izlaze neki od najsloženijih strojeva i sustava u ovom dijelu Europe:  vozila, čistilice, pogonski sustavi, složeni elektronički i hidraulički sustavi. Zbog toga smo kroz naš dugogodišnji program stipendiranja uvijek u potrazi za mladim talentima i novim znanjem.

Kvalitetan program stipendiranja pomaže studentima u oblikovanju ciljeva u budućoj karijeri te stjecanje novih stručnih znanja. Zato stipendistima tijekom studiranja omogućujemo rad na konkretnim projektima u RASCO-u, uz vodstvo iskusnih mentora. Rad na projektima znači rad na proizvodima i tehnologijama koji se koriste u više od 40 država diljem svijeta.

Što kažu naši stipendisti

Kroz zadnjih 10 godina je kroz naš program stipendiranja prošlo više od 100 studenata. Sve o RASCO stipendijama možete iz prve ruke saznati od Ivana i Marka. Tu su i drugi bivši stipendisti koji uspješno grade karijeru unutar kompanije, i sadašnji koji tek postaju dio RASCO tima.

Marko Kolar (lijevo), voditelj razvoja kompanije i bivši RASCO stipendist

Za stipendiju se možete prijaviti do 30. rujna 2021. slanjem svog životopisa, prijepisa ocjena i motivacijskog pisma na stipendija@rasco.hr. Prijaviti se možete i direktno ovdje.

Proces odabira kandidata za stipendiranje bit će dovršen do kraja listopada, nakon čega će uslijediti potpisivanje ugovora o stipendiranju za odabrane kandidate.

Najnoviji članci

10 godina MUVO vozila na tržištu

MUVO, prvo komunalno vozilo razvijeno u Hrvatskoj, dalo je svoj doprinos da RASCO postepeno zauzme svoju poziciju među vodećim proizvođačima profesionalne komunalne opreme za održavanje prometne infrastrukture u Europi. Znanje, odnosno "know-how", prikupljeno tijekom...

Pretplatite se na naš newsletter