RASCO u bojama

RASCO u bojama

Usklađivanje boje stroja za održavanje s vozilom, i obratno, nije novost u svijetu održavanja prometnica

Posipači, snježni plugovi, kranske kosilice, čak i cijela vozila sve se češće mogu vidjeti u cijelom spektru boja, a ne samo u narančastoj koja je poznat standard u većini država. Mnogi korisnici opreme za održavanje žele visoku radnu učinkovitost svojih strojeva i vozila, i žele da oni izgledaju atraktivno.

Sjeverna estetika

Usklađivanje boje stroja sa bojom vozila najčešće je na području Skandinavije i Finske. Kada govorimo o našoj opremi koja radi Sjeveru, korisnici traže najbolje rješenje i u skladu s posljednjim trendovima na tržištu. Sve to usklađeno s bojama njihovog velikog limenog ljubimca.

Samo neke od atraktivnijih nadogradnji u bojama po želji kupca smo radili na području Norveške. Jedan je posipač SOLID zapremine 9 m3 u metalik sivoj boji, kako bi bio u skladu s kamionom Volvo iste boje, dok je drugi iz iste porodice u crnoj boji, da odgovara na Scaniu crne boje.

Važno je istaknuti i jedan od nedavnih velikih projekata: jarko crveni posipač zapremine 9 m3 u atraktivnoj bijelo-crvenoj kombinaciji, o kojoj nam je sve otkrio njen vozač g. Kristoffer Tetlie.

Jarke boje za ljetno održavanje

Kako ne bi sve ostalo samo na zimskoj službi, operateri kranskih kosilica također vole svoje robusne strojeve uskladiti s bojom traktora, gdje se posebno ističu nadogradnje na John Deere. Ovdje se naša Facebook publika odlučila da im se najviše sviđa zeleno-žuta bočna BRK kranska kosilica na John Deere traktoru, baš onakva kakvu je kupac i naručio.

Uz atraktivne boje kranskih kosilica, česti su slučajevi usklađivanja boje vozila s bojom stroja za održavanje. Tako smo nedavno isporučili zanimljivu kombinaciju: BRK kransku kosilicu nadograđenu na narančasti John Deere, boju koju ne vidimo često na ovoj marki traktora.

Svi RASCO strojevi iznimno pouzdano obavljaju svoju glavnu zadaću: održavanje, posipavanje i čišćenje prometnica, te košnju. A kada nakon funkcionalnosti dođe do  prilagođavanja stroja boji vozila, posljednju riječ ima kupac. Mi ćemo, kao i uvijek do sad, dati sve od sebe da ispunimo zahtjev.

Provjerite samo dio atraktivnih kombinacija RASCO strojeva u bojama u našoj foto galeriji!

Galerija

Najnoviji članci

Zlatni standard zimske službe

Što bi zapravo bila školska definicija kamiona zimske službe? Kad bi trebali opisati jedno konkretno vozilo koje bi predstavljalo pojam 'kamion zimske službe', bar što se tiče europskog kontinenta ono bi izgledalo otprilike ovako: dvo-osovinska šasija s međuosovinskim...

Najam komunalnog vozila? I to se može!

Nakon što su jutros dvorište Rascovih pogona u Kalinovcu napustila zadnja dva MUVO-a, cijela flota vozila raspoloživih za najam raspoređena je po gradovima diljem Hrvatske uoči službenog početka zimske sezone. Dva vozila u pitanju angažirao je klijent koji je i prošle...

Ekipa koja ne podnosi traljavo odrađen posao

Niti jedan uređaj ne napusti prostor tvornice Rasco bez da prođe kroz njihove ruke: zaposlenici odjela kontrole kvalitete najveći dio radnog dana provode na kontrolama tehničke i radne ispravnosti uređaja. Sve dijelove proizvedene u Rascu, kao i cijele uređaje, provode...

Pretplatite se na naš newsletter