RASCO u bojama

RASCO u bojama

Usklađivanje boje stroja za održavanje s vozilom, i obratno, nije novost u svijetu održavanja prometnica

Posipači, snježni plugovi, kranske kosilice, čak i cijela vozila sve se češće mogu vidjeti u cijelom spektru boja, a ne samo u narančastoj koja je poznat standard u većini država. Mnogi korisnici opreme za održavanje žele visoku radnu učinkovitost svojih strojeva i vozila, i žele da oni izgledaju atraktivno.

Sjeverna estetika

Usklađivanje boje stroja sa bojom vozila najčešće je na području Skandinavije i Finske. Kada govorimo o našoj opremi koja radi Sjeveru, korisnici traže najbolje rješenje i u skladu s posljednjim trendovima na tržištu. Sve to usklađeno s bojama njihovog velikog limenog ljubimca.

Samo neke od atraktivnijih nadogradnji u bojama po želji kupca smo radili na području Norveške. Jedan je posipač SOLID zapremine 9 m3 u metalik sivoj boji, kako bi bio u skladu s kamionom Volvo iste boje, dok je drugi iz iste porodice u crnoj boji, da odgovara na Scaniu crne boje.

Važno je istaknuti i jedan od nedavnih velikih projekata: jarko crveni posipač zapremine 9 m3 u atraktivnoj bijelo-crvenoj kombinaciji, o kojoj nam je sve otkrio njen vozač g. Kristoffer Tetlie.

Jarke boje za ljetno održavanje

Kako ne bi sve ostalo samo na zimskoj službi, operateri kranskih kosilica također vole svoje robusne strojeve uskladiti s bojom traktora, gdje se posebno ističu nadogradnje na John Deere. Ovdje se naša Facebook publika odlučila da im se najviše sviđa zeleno-žuta bočna BRK kranska kosilica na John Deere traktoru, baš onakva kakvu je kupac i naručio.

Uz atraktivne boje kranskih kosilica, česti su slučajevi usklađivanja boje vozila s bojom stroja za održavanje. Tako smo nedavno isporučili zanimljivu kombinaciju: BRK kransku kosilicu nadograđenu na narančasti John Deere, boju koju ne vidimo često na ovoj marki traktora.

Svi RASCO strojevi iznimno pouzdano obavljaju svoju glavnu zadaću: održavanje, posipavanje i čišćenje prometnica, te košnju. A kada nakon funkcionalnosti dođe do  prilagođavanja stroja boji vozila, posljednju riječ ima kupac. Mi ćemo, kao i uvijek do sad, dati sve od sebe da ispunimo zahtjev.

Provjerite samo dio atraktivnih kombinacija RASCO strojeva u bojama u našoj foto galeriji!

Galerija

Najnoviji članci

RASCO Akademija: obrazovanjem do boljih radnih rezultata

Za servisere kompanije Avtek nedavno je održana prva RASCO Akademija nakon duže pauze. Glavni cilj dolaska je bio naučiti više o čistilici LYNX, te svim ostalim strojevima koje održavaju i servisiraju u Ukrajini. Edukacija se sastojala od prezentacija materijala i rada...

Pripreme za ljetnu sezonu 2021

Hrvatska ulazi u zadnje faze priprema za turističku sezonu. Čiste ulice, trgovi, pješačke zone i biciklističke staze su imperativ u svim gradovima. Zato je u turističkim sredinama pouzdana čistilica odličan pomoćnik za poslove...

Pretplatite se na naš newsletter