BayWa AG se pridružuje RASCO distributivnoj mreži

BayWa AG se pridružuje RASCO distributivnoj mreži

Nakon više od desetljeća uspješnog poslovanja u DACH regiji RASCO nastavlja sa širenje u Njemačkoj

Hrvatski proizvođač visoko-tehnoloških rješenja za održavanje prometnica otvorio je novo poglavlje u svojoj mreži poslovnih partnera s početkom poslovne suradnje s BayWa grupom.

BayWa AG, sa sjedištem u Munchenu, osnovana je 1923. Poslovne aktivnosti kompanije povezane su s energetikom, poljoprivredom, građevinskim materijalima te sa segmentom Inovacija i Digitalizacije. RASCO će primarno opskrbljivati BayWa-u sa proizvodima iz linije vozila, odnosno električnim čistilicama LYNX Charge, dizelskim čistilicama LYNX te multifunkcionalnim vozilom MUVO.

Partnerstvo pruža mogućnost jačanja tržišnih udjela koje RASCO ima u Njemačkoj, a BayWa će svom prodajnom portfelju dodati RASCO vozila kako bi učvrstila svoje pozicije u tom specifičnom tržišnom segment.

“Suradnja s BayWa-om još je jedan važan element u razvijanju RASCOve mreže partnerstva. Zajedno s kolegama iz BayWa-e osigurat ćemo da klijenti u Njemačkoj dobiju najbolja komunalna vozila i najbolju post-prodajnu podršku”, kazao je Mario Štefanec, Član uprave za komercijalne djelatnosti u RASCO-u.

Najnoviji članci

10 godina MUVO vozila na tržištu

MUVO, prvo komunalno vozilo razvijeno u Hrvatskoj, dalo je svoj doprinos da RASCO postepeno zauzme svoju poziciju među vodećim proizvođačima profesionalne komunalne opreme za održavanje prometne infrastrukture u Europi. Znanje, odnosno "know-how", prikupljeno tijekom...

Pretplatite se na naš newsletter