BayWa AG se pridružuje RASCO distributivnoj mreži

BayWa AG se pridružuje RASCO distributivnoj mreži

Nakon više od desetljeća uspješnog poslovanja u DACH regiji RASCO nastavlja sa širenje u Njemačkoj

Hrvatski proizvođač visoko-tehnoloških rješenja za održavanje prometnica otvorio je novo poglavlje u svojoj mreži poslovnih partnera s početkom poslovne suradnje s BayWa grupom.

BayWa AG, sa sjedištem u Munchenu, osnovana je 1923. Poslovne aktivnosti kompanije povezane su s energetikom, poljoprivredom, građevinskim materijalima te sa segmentom Inovacija i Digitalizacije. RASCO će primarno opskrbljivati BayWa-u sa proizvodima iz linije vozila, odnosno električnim čistilicama LYNX Charge, dizelskim čistilicama LYNX te multifunkcionalnim vozilom MUVO.

Partnerstvo pruža mogućnost jačanja tržišnih udjela koje RASCO ima u Njemačkoj, a BayWa će svom prodajnom portfelju dodati RASCO vozila kako bi učvrstila svoje pozicije u tom specifičnom tržišnom segment.

“Suradnja s BayWa-om još je jedan važan element u razvijanju RASCOve mreže partnerstva. Zajedno s kolegama iz BayWa-e osigurat ćemo da klijenti u Njemačkoj dobiju najbolja komunalna vozila i najbolju post-prodajnu podršku”, kazao je Mario Štefanec, Član uprave za komercijalne djelatnosti u RASCO-u.

Najnoviji članci

Zimska služba – kako odabrati pravu kombinaciju?

Zimska služba veliki je imperativ za komunalna poduzeća. Uzimajući u obzir nestabilne vremenske uvjete posljednjih godina i nepredvidivost temperatura i padalina, pred operaterima zimske službe svake je sezone težak zadatak. RASCO uvijek nastoji biti korak ispred i...

Postani RASCO stipendist uz stipendije do 398 eura mjesečno!

RASCO je jedan od vodećih europskih proizvođača profesionalne opreme za ljetno i zimsko održavanje svih vrsta prometne infrastrukture. Iz naših proizvodnih pogona svakodnevno izlaze neki od najsloženijih strojeva i sustava u ovom dijelu Europe. Zbog toga smo kroz naš...

Pretplatite se na naš newsletter