RASCO je stekao certifikat „Mercedes-Benz Unimog ExpertPartner“

RASCO je stekao certifikat „Mercedes-Benz Unimog ExpertPartner“

Suradnja između kompanija RASCO i Mercedes-Benz Special Trucks je dobila novi oblik. Nakon sveobuhvatnog certifikacijskog procesa, RASCO je stekao certifikat „Mercedes-Benz Unimog ExpertPartner“.

Korisnici RASCO opreme često svoju opremu naručuju u kombinaciji sa specijaliziranim vozilima Mercedes-Benza. Posebice kada traže cjelovita rješenja za održavanje prometnica i komunalne infrastrukture. Mercedes-Benz Unimog kamioni zahvaljujući velikim mogućnostima montiranja različitih nadogradnji, daju fleksibilnost u korištenju. A kada ih se kombinira sa RASCO nadogradnjama poput SOLID ili LIQUID posipača i jednog od mnogih RASCO snježnih plugova, rezultat je visokokvalitetna konfiguracija opreme za zimsku službu.

Benefiti koje donosi „Mercedes-Benz Unimog ExpertPartner“ certifikat

Cilj uvođenja certifikacijskog procesa Mercedes-Benz Unimog partnera je fokus na krajnjeg korisnika. Sva RASCO oprema, montirana na Unimog, je prošla niz testova kompatibilnosti i sigurnosti. Testovi se odnose na četiri relevantna područja: Tehnologija, Kvaliteta, Servis i Prodaja. To znači da je benefit od certifikacijskog procesa značajan za sve uključene strane – ne samo za Mercedes-Benz i RASCO kao certificiranog partnera, nego i za krajnje korisnike. Svi krajnji korisnici mogu biti sigurni da će, kad se odluče za Unimog s RASCO nadogradnjama, dobiti optimalno rješenje za svoje potrebe.

RASCO snow plough

Najnoviji članci

Zimska služba – kako odabrati pravu kombinaciju?

Zimska služba veliki je imperativ za komunalna poduzeća. Uzimajući u obzir nestabilne vremenske uvjete posljednjih godina i nepredvidivost temperatura i padalina, pred operaterima zimske službe svake je sezone težak zadatak. RASCO uvijek nastoji biti korak ispred i...

Postani RASCO stipendist uz stipendije do 398 eura mjesečno!

RASCO je jedan od vodećih europskih proizvođača profesionalne opreme za ljetno i zimsko održavanje svih vrsta prometne infrastrukture. Iz naših proizvodnih pogona svakodnevno izlaze neki od najsloženijih strojeva i sustava u ovom dijelu Europe. Zbog toga smo kroz naš...

Pretplatite se na naš newsletter