ZG Raiffeisen eG je novi distributer tvrtke RASCO

ZG Raiffeisen eG je novi distributer tvrtke RASCO

Nakon više desetljeća uspješnog poslovanja diljem tržišta Europe, RASCO nastavlja sa širenjem distribucije u Njemačkoj

RASCO, jedan od vodećih proizvođača profesionalne opreme za održavanje prometne infrastrukture u Europi, širi svoju distributivnu mrežu na tržištu Njemačke.

Novi partner, grupa ZG Raiffeisen, sa sjedištem u njemačkom gradu Karlsruhe, široka je trgovačka i uslužna tvrtka koja djeluje u pet poslovnih područja poljoprivrede, tržišta, tehnologije, energetike i građevinskog materijala. S gotovo 2.000 zaposlenih posluje u preko 200 poslovnica u Baden-Württembergu, Falačkoj i Alsaceu. Svrha poslovne suradnje RASCO-a i ZG Raiffeisen eG temelji se na distribuciji RASCO vozila, odnosno električnim čistilicama LYNX Charge, dizelskim čistilicama LYNX, multifunkcionalnim vozilom MUVO te širokom linijom opreme za nadogradnju iz traktorskog dijela asortimana, posebice opreme za zimsko održavanje prometnica.

Sklapanjem suradnje između RASCO-a i ZG Raiffeisen-a, koja je započela 01.10.2022., oba partnera jačaju svoje tržišne pozicije u Njemačkoj.

Najnoviji članci

Zimska služba – kako odabrati pravu kombinaciju?

Zimska služba veliki je imperativ za komunalna poduzeća. Uzimajući u obzir nestabilne vremenske uvjete posljednjih godina i nepredvidivost temperatura i padalina, pred operaterima zimske službe svake je sezone težak zadatak. RASCO uvijek nastoji biti korak ispred i...

Postani RASCO stipendist uz stipendije do 398 eura mjesečno!

RASCO je jedan od vodećih europskih proizvođača profesionalne opreme za ljetno i zimsko održavanje svih vrsta prometne infrastrukture. Iz naših proizvodnih pogona svakodnevno izlaze neki od najsloženijih strojeva i sustava u ovom dijelu Europe. Zbog toga smo kroz naš...

Pretplatite se na naš newsletter