Ulaganje u znanje: RASCO proširio mrežu fakulteta s kojima surađuje

Ulaganje u znanje: RASCO proširio mrežu fakulteta s kojima surađuje

Studenti Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici održali su terensku nastavu u tvornici RASCO.

Studenti Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici održali su terensku nastavu u tvornici RASCO. Terenskoj nastavi su prisustvovali studenti 2., 4. i 5. godine smjerova, Poduzetništvo, i Menadžment malih i srednjih poduzeća, pod vodstvom profesora mr.sc. Damira Ribića.

Studenti su se upoznali za nastankom i razvojem tvrtke RASCO, te načinom poslovanja tvrtke koja je najveći proizvođač komunalne opreme u RH, i izvozi u više od 30 zemalja čitavog svijeta.

Prigodom posjeta, potpisan je Sporazum o suradnji, temeljem kojega će studenti Visoke škole imati mogućnost obavljati stručnu praksu u tvrtci RASCO, te će se onim najboljima pružiti prigoda za zapošljavanje i rad u kompaniji. Ovo je još jedan korak naprijed u povezivanju Visoke škole sa gospodarstvom u neposrednom okruženju, te doprinos ostanku mladih ljudi u Hrvatskoj nakon završetka svog školovanja.

Izvor: VSMTI

Galerija

Najnoviji članci

Zimska služba – kako odabrati pravu kombinaciju?

Zimska služba veliki je imperativ za komunalna poduzeća. Uzimajući u obzir nestabilne vremenske uvjete posljednjih godina i nepredvidivost temperatura i padalina, pred operaterima zimske službe svake je sezone težak zadatak. RASCO uvijek nastoji biti korak ispred i...

Postani RASCO stipendist uz stipendije do 398 eura mjesečno!

RASCO je jedan od vodećih europskih proizvođača profesionalne opreme za ljetno i zimsko održavanje svih vrsta prometne infrastrukture. Iz naših proizvodnih pogona svakodnevno izlaze neki od najsloženijih strojeva i sustava u ovom dijelu Europe. Zbog toga smo kroz naš...

Pretplatite se na naš newsletter