Osigurali smo slobodan dan roditeljima prvašića

Osigurali smo slobodan dan roditeljima prvašića

Prvi dan škole velik je trenutak u životu svakog školarca i roditelja i želimo da ga pamte cijeli život

Zato će ove godine svi zaposlenici RASCO-a, čija djeca u ponedjeljak 9. rujna kreću u prvi razred osnovne škole, imati pravo na korištenje slobodnog dana. Svjesna koliko je to važan trenutak u životu svakog školarca, uprava kompanije izašla im je ususret kako bi taj dan djeca s veseljem krenula u školu i provela ga u cijelosti s roditeljima.

„U Rascu se jako puno pažnje posvećuje kompanijskoj kulturi i važno nam je da su svi zaposlenici zadovoljni. Zbog toga smo se odlučili na ovu pogodnost jer razumijemo koliko svakom roditelju znači biti uz svoje dijete kada ono po prvi put kreće u školu“, objašnjava predsjednik uprave Ivan Franičević dodajući kako će slobodni dan koristiti desetero njihovih zaposlenika.

Da je ovaj potez uistinu razveselio Rascove djelatnike, potvrđuje Jasmin Šokec koji radi u proizvodnji.  „Ove godine mi sin kreće u prvi razred i baš me ugodno iznenadilo to što taj cijeli dan mogu provesti s njim. Veliki je to trenutak za njega, ali i i za nas roditelje jer prvi dan škole pamtimo cijeli život“.

Slobodan dan roditeljima đaka prvaka će ostati praksa tvrtke RASCO i u narednim godinama.

Najnoviji članci

Dobitnici smo Zlatne kune za Inovaciju!

Na dodjeli održanoj u zagrebačkoj Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u četvrtak, 21. studenog, predsjedniku Uprave Ivanu Franičeviću uručena je nagrada Zlatna kuna u kategoriji Inovacija. U govoru zahvale, Ivan je nagradu posvetio zaposlenicima RASCA te se zahvalio...

RASCO dobitnik Lider nagrade za održivi razvoj

Investicijski pothvati jedanaest hrvatskih kompanija, među kojima se našao i RASCO, okrunjeni su u srijedu, 23.10.2019. u zagrebačkom hotelu Westin Lider invest nagradama i priznanjima. RASCO je nagrađen u kategoriji ECO Lider invest za kompaktnu čistilicu LYNX, koja će...

Pretplatite se na naš newsletter