Podrška kupcima

Podrška kupcima

Uz visoko kvalitetan proizvod, dio svakog RASCO rješenja je i brza i pouzdana postprodajna podrška

Educiran i mobilan servisni tim, osigurani rezervni i potrošni dijelovi te uvijek dostupna savjetodavna podrška naših servisnih agenata jamstvo su da će Vaši RASCO strojevi raditi besprijekorno kad Vam je najpotrebnije. Najbrži način da nas kontaktirate je putem broja telefona +385 48 883 112 ili e-maila support@rasco.hr. Za sve narudžbe rezervnih i potrošnih dijelova dostupni smo putem parts@rasco.hr .

Savjetodavni tim s dugogodišnjim iskustvom na raspolaganju je za sve upite vezane uz uređaje, servisni tim otklanja kvarove na uređajima, dok skladišta rezervnih dijelova jamče minimizaciju vremena koje protekne od nastanka kvara do vraćanja proizvoda u ispravno stanje.

Stalan fokus na podršku kupcima i partnerima tokom životnog vijeka proizvoda jest RASCO-ov temelj uspjeha. Stoga se nakon otklanjanja kvara detaljno ispituju uzroci kako bi se poduzele korektivne mjere s ciljem izbjegavanja ponavljanja iste vrste kvarova u budućnosti. Podaci prikupljeni od kupaca koriste se u usavršavanju proizvoda i procesa proizvodnje.

Pretplatite se na naš newsletter