Karijera u RASCO-u

Karijera u RASCO-u

Iza svakog RASCO uređaja stoji znanje i umijeće jakog tima koji svu svoju strast, znanje i iskustvo svakodnevno pretače iz ideja u djela i udahnjuje život novim strojevima ostvarujući tako viziju kompanije.

Otvorena radna mjesta

Konstruktor proizvoda (m/ž)

Ukoliko želite predati otvorenu zamolbu, možete to učiniti ovdje.

Motivacija svakodnevnim poslovnim izazovima i ujedinjenje zaposlenika u naporu da se trajno ispune svi ciljevi kompanije, potrebe i očekivanja kupaca, poslovnih partnera i šire društvene zajednice, omogućava inovativnost te vrhunsku razinu kvalitete proizvoda i usluga.

Ponosni smo što oko 30% naših zaposlenika čine visokoobrazovane osobe, prije svega inženjeri, no i financijski, ekonomski i pravni stručnjaci. Više od 80% ukupno zaposlenih čine osobe tehničkog obrazovanja i iskustva.

Također smo ponosni na našu mladost. Gotovo 65% naših zaposlenika mlađe je od 35 godina. Oni su garancija održivosti našeg poslovanja u godinama koje dolaze.
Sinergija mladosti i iskustva, najnovije tehnologije i strojarske preciznosti, posvećenosti projektima do najsitnijih detalja, predanost poslu i timski rad potvrda su kvalitete i sigurnosti svakog RASCO uređaja.

Poslovanje sa inozemnim tržištima nudi zaposlenicima RASCO-a dinamično internacionalno okružje pruža priliku za putovanja, nova poznanstva i učenje jezika putem mreže partnera diljem Europe.

Kako bi bili spremni odgovoriti novim izazovima koji se postavljaju pred nas, kontinuirano ulažemo u dodatno obrazovanje naših zaposlenika. Veoma nam je važno njihovo zadovoljstvo što postižemo isticanjem značaja njihova doprinosa i uloge u poslovanju tvrtke, ali i brigom o zdravlju i sigurnosti.

Pretplatite se na naš newsletter