LYNX Road Show: Poreč, Šibenik i Dubrovnik

LYNX Road Show: Poreč, Šibenik i Dubrovnik

LYNX je započeo svoju turneju po Hrvatskoj kroz Zadar, Poreč, Šibenik i Dubrovnik

Nakon službenog predstavljanja čistilice LYNX u zagrebačkoj Laubi, krenuli smo na LYNX Road Show koji će se održati u 6 gradova diljem Hrvatske.

Road Show je specijalizirani događaj namijenjen zaposlenicima komunalnih poduzeća, gradskim vlastima i medijima. Njime želimo vozilo što više približiti publici kroz radne prezentacije koje imitiraju svakodnevne uvjete s kojima se čistilica ovog tipa susreće.

Prije samog početka Road Showa, LYNX smo krajem rujna predstavili pred više od 200 pripadnika gradskih vlasti i komunalnih poduzeća na sjednici Grupacije održavanja čistoće u Zadru.

LYNX Road Show smo službeno otvorili početkom listopada u idiličnom okolišu Plave Lagune u Poreču gdje smo ugostili predstavnike komunalnih tvrtki i medije s područja cijele Istre i Kvarnera. Radne prezentacije smo nastavili u Šibeniku, točnije u Solaris resortu, gdje su nas posjetili partneri iz Zadra, Šibenika, Vodica te Primoštena. Posljednji od „morskih“ lokacija je bio Dubrovnik. Zbog olujnog nevremena u Dubrovniku, prezentaciju vozila smo održali u podzemnoj garaži pred partnerima i medijima s dubrovačkog područja.

Posjetiteljima smo pokazali kako LYNX čisti i usisava prašinu, mokri pijesak, lišće te plastične i staklene boce s ceste. Nakon čišćenja s čistilicom, demonstrirali smo rad s ručnim usisnim crijevom koje služi za čišćenje i usisavanje šahtova, uličnih kanala, kanti za smeće, uskih rubova ulica i sličnih prostora. Ručni visokotlačni perač treća je mogućnost čišćenja, a služi za pranje tvrdokorne prljavštine s ceste, a koristan je i ako želite sami oprati čistilicu nakon radnog dana. Naši cijenjeni gosti su na svim lokacijama Road Showa mogli od naših stručnjaka saznati sve mogućnosti i tehničke karakteristike vozila te su dobili mogućnost vožnje u LYNX-u.

Još se jednom zahvaljujemo svima koji su nas posjetili, a nakon uspješnih prezentacija u četiri grada na Hrvatskoj obali, Road Show nastavljamo sredinom listopada u Koprivnici, Osijeku i Zagrebu.

Galerija

Najnoviji članci

Dobitnici smo Zlatne kune za Inovaciju!

Na dodjeli održanoj u zagrebačkoj Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u četvrtak, 21. studenog, predsjedniku Uprave Ivanu Franičeviću uručena je nagrada Zlatna kuna u kategoriji Inovacija. U govoru zahvale, Ivan je nagradu posvetio zaposlenicima RASCA te se zahvalio...

RASCO dobitnik Lider nagrade za održivi razvoj

Investicijski pothvati jedanaest hrvatskih kompanija, među kojima se našao i RASCO, okrunjeni su u srijedu, 23.10.2019. u zagrebačkom hotelu Westin Lider invest nagradama i priznanjima. RASCO je nagrađen u kategoriji ECO Lider invest za kompaktnu čistilicu LYNX, koja će...

Pretplatite se na naš newsletter