Naše nagrade

Naše nagrade

Ponosni smo vlasnici niza nagrada na nacionalnoj i regionalnoj razini i jedina tvrtka u Hrvatskoj koja je dva puta nagrađena Zlatnom kunom u kategoriji Inovacija - prvi put za malo univerzalno vozilo MUVO, a drugi put za kompaktnu čistilicu LYNX

Od Kanade pa sve do Kine, gotovo da ne postoji država i tvrka koja se bavi održavanjem prometnica, a da ne koristi RASCO-ovu opremu. Naša obitelj partnera diljem Europe i svijeta prepoznala je visoku vrijednost za novac i vrhunsku podršku i servis koje RASCO pruža svojim kupcima. Naša nacionalna i lokalna zajednica također su priznale naš trud, naše inovacije i naš razvoj.

Tijekom više od 30 godina naše predanosti kvaliteti i održivosti korporativnog razvoja primili smo niz nagrada na nacionalnoj i regionalnoj razini. Na te smo nagrade posebno ponosni. Na temelju mjerila motiviranosti, produktivnosti i kvalitete radne atmosfere u tvrtci, regionalni portal MojPosao.net dodijelio je RASCO-u 2012. godine nagradu Najbolji poslodavac u kategoriji poduzeća srednje veličine.

Hrvatska gospodarska komora nas je čak dva puta nagradila prestižnom nagradom Zlatna kuna u kategoriji Inovacija. Prvi put smo nagradu primili 2013. godine za malo univerzalno vozilo MUVO, a drugi put je nagradu najbolje inovacije u Hrvatskoj 2019. godine odnijela naša kompaktna čistilica LYNX.

 

Pretplatite se na naš newsletter