Karijera U RASCO-u

Karijera U RASCO-u

Iza svakog našeg uspjeha stoji jak, obrazovan i kreativan tim kojeg čini preko 400 zaposlenika na dvije proizvodne lokacije.

Prijavite se i postanite dio našeg tima.

Otvorena radna mjesta

Embedded programer (m/ž)Montažer – mehaničar (m/ž)
Embedded programer – pripravnik (m/ž)Serviser (m/ž)
Stručni suradnik za podršku kupcima (m/ž)Radnik u proizvodnji (m/ž)
Suradnik u operativnoj nabavi (m/ž)

Otvorenu zamolbu možete predati ovdje.

Zadovoljstvo zaposlenika nam je na prvom mjestu i postižemo ga isticanjem uloge zaposlenika u svakom uspjehu tvrtke, ulaganjem u stalna i dodatna primanja, ulaganjem u dodatno obrazovanje i usavršavanje te beskompromisnom brigom o zdravlju i sigurnosti. Svi naši zaposlenici rade u moderno opremljenim tvorničkim pogonima i uredskim prostorima uz pomoć najmodernijih alata. Poslovanje sa inozemnim tržištima nudi zaposlenicima RASCO-a dinamično međunarodno okruženje te pruža priliku za putovanja, nova poznanstva i učenje stranih jezika putem mreže partnera diljem Europe.

Oko 30% naših zaposlenika čine visokoobrazovane osobe – inženjeri te financijski, ekonomski i pravni stručnjaci. Također preko 80% ukupno zaposlenih čine osobe tehničkog obrazovanja i iskustva.

Ponosni smo na našu mladost. Gotovo 65% zaposlenika mlađe je od 35 godina. Oni su garancija održivosti našeg poslovanja u godinama koje dolaze. Sinergija mladih snaga i iskusnih mentora, najnovije tehnologije i strojarske preciznosti, predanost poslu i timski rad potvrda su kvalitete i sigurnosti svakog RASCO uređaja.

Pretplatite se na naš newsletter