FOTO: Dani otvorenih vrata 2018

FOTO: Dani otvorenih vrata 2018

Na dvodnevnoj manifestaciji dani otvorenih vrata 2018. posjetili su nas brojni domaći i strani partneri i kupci. Ovom prilikom se želimo zahvaliti svim posjetiteljima što dijele našu viziju već gotovo 30 godina.

Danas suradnja s RASCO-m znači više od kupnje i prodaje, isporuka i servisa te napredne tehnologije. Više od samog proizvoda.

Suradnja s RASCO-m znači partnerstvo. Pogledajte najbolje trenutke s dvodnevne manifestacije Dana otvorenih vrata 2018 u galeriji.

Galerija

Najnoviji članci

Zimska služba – kako odabrati pravu kombinaciju?

Zimska služba veliki je imperativ za komunalna poduzeća. Uzimajući u obzir nestabilne vremenske uvjete posljednjih godina i nepredvidivost temperatura i padalina, pred operaterima zimske službe svake je sezone težak zadatak. RASCO uvijek nastoji biti korak ispred i...

Postani RASCO stipendist uz stipendije do 398 eura mjesečno!

RASCO je jedan od vodećih europskih proizvođača profesionalne opreme za ljetno i zimsko održavanje svih vrsta prometne infrastrukture. Iz naših proizvodnih pogona svakodnevno izlaze neki od najsloženijih strojeva i sustava u ovom dijelu Europe. Zbog toga smo kroz naš...

Pretplatite se na naš newsletter