FOTO: Dani otvorenih vrata 2018

FOTO: Dani otvorenih vrata 2018

Na dvodnevnoj manifestaciji dani otvorenih vrata 2018. posjetili su nas brojni domaći i strani partneri i kupci. Ovom prilikom se želimo zahvaliti svim posjetiteljima što dijele našu viziju već gotovo 30 godina.

Danas suradnja s RASCO-m znači više od kupnje i prodaje, isporuka i servisa te napredne tehnologije. Više od samog proizvoda.

Suradnja s RASCO-m znači partnerstvo. Pogledajte najbolje trenutke s dvodnevne manifestacije Dana otvorenih vrata 2018 u galeriji.

Galerija

Najnoviji članci

5 koraka za održavanje posipača nakon zimske sezone

Posipači su neizostavni dio opreme za održavanje prometne infrastrukture tijekom zimskih mjeseci. Međutim, kad zimska služba završi, posipači zahtijevaju temeljito održavanje kako bi se osigurala njihova dugotrajnost i učinkovitost u idućoj sezoni. U ovom tekstu ćemo...

RASCO inovacija – posipači s novom SLURRY tehnologijom

U RASCO proizvodnom programu profesionalnih posipača nalaze se posipači za sve vrste vozila. Od kamiona preko višenamjenskih vozila do traktora, radnih strojeva i malih komunalnih vozila. Tehnologije posipanja prilagođavaju se ovisno o zahtjevima pojedinih tržišta te...

Pretplatite se na naš newsletter