LYNX Road Show: Poreč, Šibenik i Dubrovnik

LYNX Road Show: Poreč, Šibenik i Dubrovnik

LYNX je započeo turneju po Hrvatskoj kroz Zadar, Poreč, Šibenik i Dubrovnik

Nakon službenog predstavljanja čistilice LYNX u zagrebačkoj Laubi, krenuli smo na LYNX Road Show koji će se održati u 6 gradova diljem Hrvatske.

Road Show je specijalizirani događaj namijenjen zaposlenicima komunalnih poduzeća, gradskim vlastima i medijima. Njime želimo vozilo što više približiti publici kroz radne prezentacije koje imitiraju svakodnevne uvjete s kojima se čistilica ovog tipa susreće.

Prije samog početka Road Showa, LYNX smo krajem rujna predstavili pred više od 200 pripadnika gradskih vlasti i komunalnih poduzeća na sjednici Grupacije održavanja čistoće u Zadru.

LYNX Road Show smo službeno otvorili početkom listopada u idiličnom okolišu Plave Lagune u Poreču gdje smo ugostili predstavnike komunalnih tvrtki i medije s područja cijele Istre i Kvarnera. Radne prezentacije smo nastavili u Šibeniku, točnije u Solaris resortu, gdje su nas posjetili partneri iz Zadra, Šibenika, Vodica te Primoštena. Posljednji od „morskih“ lokacija je bio Dubrovnik. Zbog olujnog nevremena u Dubrovniku, prezentaciju vozila smo održali u podzemnoj garaži pred partnerima i medijima s dubrovačkog područja.

Posjetiteljima smo pokazali kako LYNX čisti i usisava prašinu, mokri pijesak, lišće te plastične i staklene boce s ceste. Nakon čišćenja s čistilicom, demonstrirali smo rad s ručnim usisnim crijevom koje služi za čišćenje i usisavanje šahtova, uličnih kanala, kanti za smeće, uskih rubova ulica i sličnih prostora. Ručni visokotlačni perač treća je mogućnost čišćenja, a služi za pranje tvrdokorne prljavštine s ceste, a koristan je i ako želite sami oprati čistilicu nakon radnog dana. Naši cijenjeni gosti su na svim lokacijama Road Showa mogli od naših stručnjaka saznati sve mogućnosti i tehničke karakteristike vozila te su dobili mogućnost vožnje u LYNX-u.

Još se jednom zahvaljujemo svima koji su nas posjetili, a nakon uspješnih prezentacija u četiri grada na Hrvatskoj obali, Road Show nastavljamo sredinom listopada u Koprivnici, Osijeku i Zagrebu.

Galerija

Najnoviji članci

Postani RASCO stipendist uz stipendije do 398 eura mjesečno!

RASCO je jedan od vodećih europskih proizvođača profesionalne opreme za ljetno i zimsko održavanje svih vrsta prometne infrastrukture. Iz naših proizvodnih pogona svakodnevno izlaze neki od najsloženijih strojeva i sustava u ovom dijelu Europe. Zbog toga smo kroz naš...

RASCO sustavi upravljanja voznim parkom za održavanje prometnica

RASCO vozila i uređaji danas održavaju prometnice tokom cijele godine, u više od 40 zemalja na 5 kontinenata. Kompanija svojim uslugama i proizvodima uvijek nastoji premašiti očekivanja svojih korisnika. Stalna ulaganja u inovacije proizvoda, ljudski resursi, najmoderniji...

STRUČNE PRAKSE ZA SREDNJOŠKOLCE – POSTANI RASCO NAUČNIK

Vrijeme je upisa u srednje škole. Dio srednjoškolskih programa uključuje i obavezne stručne prakse, što novim srednjoškolcima i njihovim roditeljima predstavlja dodatan izazov. Kako bi taj, za njih, veliki korak lakše premostili, RASCO u suradnji sa srednjim školama iz...

Pretplatite se na naš newsletter