LYNX Road Show: Poreč, Šibenik i Dubrovnik

LYNX Road Show: Poreč, Šibenik i Dubrovnik

LYNX je započeo turneju po Hrvatskoj kroz Zadar, Poreč, Šibenik i Dubrovnik

Nakon službenog predstavljanja čistilice LYNX u zagrebačkoj Laubi, krenuli smo na LYNX Road Show koji će se održati u 6 gradova diljem Hrvatske.

Road Show je specijalizirani događaj namijenjen zaposlenicima komunalnih poduzeća, gradskim vlastima i medijima. Njime želimo vozilo što više približiti publici kroz radne prezentacije koje imitiraju svakodnevne uvjete s kojima se čistilica ovog tipa susreće.

Prije samog početka Road Showa, LYNX smo krajem rujna predstavili pred više od 200 pripadnika gradskih vlasti i komunalnih poduzeća na sjednici Grupacije održavanja čistoće u Zadru.

LYNX Road Show smo službeno otvorili početkom listopada u idiličnom okolišu Plave Lagune u Poreču gdje smo ugostili predstavnike komunalnih tvrtki i medije s područja cijele Istre i Kvarnera. Radne prezentacije smo nastavili u Šibeniku, točnije u Solaris resortu, gdje su nas posjetili partneri iz Zadra, Šibenika, Vodica te Primoštena. Posljednji od „morskih“ lokacija je bio Dubrovnik. Zbog olujnog nevremena u Dubrovniku, prezentaciju vozila smo održali u podzemnoj garaži pred partnerima i medijima s dubrovačkog područja.

Posjetiteljima smo pokazali kako LYNX čisti i usisava prašinu, mokri pijesak, lišće te plastične i staklene boce s ceste. Nakon čišćenja s čistilicom, demonstrirali smo rad s ručnim usisnim crijevom koje služi za čišćenje i usisavanje šahtova, uličnih kanala, kanti za smeće, uskih rubova ulica i sličnih prostora. Ručni visokotlačni perač treća je mogućnost čišćenja, a služi za pranje tvrdokorne prljavštine s ceste, a koristan je i ako želite sami oprati čistilicu nakon radnog dana. Naši cijenjeni gosti su na svim lokacijama Road Showa mogli od naših stručnjaka saznati sve mogućnosti i tehničke karakteristike vozila te su dobili mogućnost vožnje u LYNX-u.

Još se jednom zahvaljujemo svima koji su nas posjetili, a nakon uspješnih prezentacija u četiri grada na Hrvatskoj obali, Road Show nastavljamo sredinom listopada u Koprivnici, Osijeku i Zagrebu.

Galerija

Najnoviji članci

Zimska služba – kako odabrati pravu kombinaciju?

Zimska služba veliki je imperativ za komunalna poduzeća. Uzimajući u obzir nestabilne vremenske uvjete posljednjih godina i nepredvidivost temperatura i padalina, pred operaterima zimske službe svake je sezone težak zadatak. RASCO uvijek nastoji biti korak ispred i...

Postani RASCO stipendist uz stipendije do 398 eura mjesečno!

RASCO je jedan od vodećih europskih proizvođača profesionalne opreme za ljetno i zimsko održavanje svih vrsta prometne infrastrukture. Iz naših proizvodnih pogona svakodnevno izlaze neki od najsloženijih strojeva i sustava u ovom dijelu Europe. Zbog toga smo kroz naš...

Pretplatite se na naš newsletter