Moguće je: uspješne isporuke u doba epidemije

Moguće je: uspješne isporuke u doba epidemije

Usprkos otežanim okolnostima, RASCO je nastavio s radom gotovo bez prekida

To se odlično vidi iz isporuka koje je naš odjel logistike imao tijekom ožujka. Uspješno su organizirali, odradili i ispratili sveukupno 24 isporuke, na domaćem i na inozemnom tržištu. Osim u Hrvatsku, RASCO je tijekom ožujka izvozio u Francusku, Sloveniju, Srbiju, BiH, Norvešku, Njemačku, Češku, Finsku i Belgiju.

Usprkos otežanim okolnostima, nastavili smo s radom gotovo bez prekida. U onih nekoliko dana ožujka kada je zaista stao cijeli svijet, naš odjel logistike je nastavio isporučivati strojeve i robu na vrijeme i prema planu.

Većina isporuka je bila planirana prije epidemije. U jednom periodu ožujka je bio veliki izazov pronaći kamione za prijevoz, no i to smo uspješno riješili. Čestitam i zahvaljujem se cijelom timu na još jednom odličnom mjesecu, rekla je voditeljica logistike Petra Poldrugač.

Svijetli primjer koji dolazi iz naše logistike je odraz funkcioniranja cijele RASCO grupe. Kompanija radi bez prekida cijelo vrijeme. Svi zaposlenici koji mogu raditi od kuće rade od kuće već gotovo mjesec dana. Zaposlenici koji rade unutar tvorničkih pogona su i dalje na svojim radnim mjestima i poštuju vrlo stroge mjere zaštite sebe i svojih kolega.

Epidemija Covida-19 je zahtijevala od nas da usvojimo načine rada s kakvima se do sada nismo susretali. U 30 godina postojanja nikad nismo radili od kuće, no prilagodili smo se i nastavili raditi bez prekida. Uz nešto više video i telefonskih poziva. Brinemo jedni za druge i uvijek smo, kao i do sad, na raspolaganju našim kupcima i partnerima.

Zdravlje i sigurnost je na prvom mjestu. Čuvajte sebe i svoje bližnje. I ovo će proći.

Galerija

Najnoviji članci

Rasco slavi 30. godina postojanja!

Trideset godina traje putovanje otkad su dugogodišnji prijatelji Frane Franičević i Darko Paviša 1990. godine odlučili osnovati obrt jer su uvidjeli da poljoprivrednicima u njihovom selu nema tko servisirati traktore, kosilice, kombajne i ostalu mehanizaciju. Obojica...

Prijavite se na natječaj za dodjelu RASCO stipendije!

Pozivamo sve zainteresirane studente preddiplomskog ili diplomskog studija Fakulteta strojarstva i brodogradnje u Zagrebu i drugih strojarskih fakulteta (konstrukcijskog ili proizvodnog smjera) te Fakulteta elektrotehnike i računarstva, pogotovo one koji dolaze iz...

IFAT 2020 je otkazan: novi planovi do kraja ove godine

Sljedeći sajam IFAT će se održati od 30. svibnja do 3. lipnja 2022. Više informacija pronađite ovdje: https://www.ifat.de/en/trade-fair/trade-fair-profile/latest-information/ RASCO tim je već počeo raditi na novitetima i zanimljivostima koje ćemo vam predstaviti na...

Pretplatite se na naš newsletter