Moguće je: uspješne isporuke u doba epidemije

Moguće je: uspješne isporuke u doba epidemije

Usprkos otežanim okolnostima, RASCO je nastavio s radom gotovo bez prekida

To se odlično vidi iz isporuka koje je naš odjel logistike imao tijekom ožujka. Uspješno su organizirali, odradili i ispratili sveukupno 24 isporuke, na domaćem i na inozemnom tržištu. Osim u Hrvatsku, RASCO je tijekom ožujka izvozio u Francusku, Sloveniju, Srbiju, BiH, Norvešku, Njemačku, Češku, Finsku i Belgiju.

Usprkos otežanim okolnostima, nastavili smo s radom gotovo bez prekida. U onih nekoliko dana ožujka kada je zaista stao cijeli svijet, naš odjel logistike je nastavio isporučivati strojeve i robu na vrijeme i prema planu.

Većina isporuka je bila planirana prije epidemije. U jednom periodu ožujka je bio veliki izazov pronaći kamione za prijevoz, no i to smo uspješno riješili. Čestitam i zahvaljujem se cijelom timu na još jednom odličnom mjesecu, rekla je voditeljica logistike Petra Poldrugač.

Svijetli primjer koji dolazi iz naše logistike je odraz funkcioniranja cijele RASCO grupe. Kompanija radi bez prekida cijelo vrijeme. Svi zaposlenici koji mogu raditi od kuće rade od kuće već gotovo mjesec dana. Zaposlenici koji rade unutar tvorničkih pogona su i dalje na svojim radnim mjestima i poštuju vrlo stroge mjere zaštite sebe i svojih kolega.

Epidemija Covida-19 je zahtijevala od nas da usvojimo načine rada s kakvima se do sada nismo susretali. U 30 godina postojanja nikad nismo radili od kuće, no prilagodili smo se i nastavili raditi bez prekida. Uz nešto više video i telefonskih poziva. Brinemo jedni za druge i uvijek smo, kao i do sad, na raspolaganju našim kupcima i partnerima.

Zdravlje i sigurnost je na prvom mjestu. Čuvajte sebe i svoje bližnje. I ovo će proći.

Galerija

Najnoviji članci

5 koraka za održavanje posipača nakon zimske sezone

Posipači su neizostavni dio opreme za održavanje prometne infrastrukture tijekom zimskih mjeseci. Međutim, kad zimska služba završi, posipači zahtijevaju temeljito održavanje kako bi se osigurala njihova dugotrajnost i učinkovitost u idućoj sezoni. U ovom tekstu ćemo...

RASCO inovacija – posipači s novom SLURRY tehnologijom

U RASCO proizvodnom programu profesionalnih posipača nalaze se posipači za sve vrste vozila. Od kamiona preko višenamjenskih vozila do traktora, radnih strojeva i malih komunalnih vozila. Tehnologije posipanja prilagođavaju se ovisno o zahtjevima pojedinih tržišta te...

Pretplatite se na naš newsletter