Novosti u RASCO proizvodnom programu predstavljene cestarima

Novosti u RASCO proizvodnom programu predstavljene cestarima

Dani otvorenih vrata u RASCO pogonima ove godine su održani pod sloganom "Budućnost održavanja prometnica"

Sredina rujna već je tradicionalno rezervirana za naše cijenjene partnere iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Slovenije. Ove godine smo ih ugostili na specijaliziranom događaju “Budućnost održavanja prometnica”.

U srijedu, 18. rujna, u našu tvornicu je pristiglo stotinjak uvaženih gostiju iz cestarskih poduzeća u regiji. U ispunjenom danu smo ih uputili u sve novitete u našem proizvodnom programu. Nakon uvodnog govora predsjednika Uprave Ivana Franičevića, voditelj marketinga Tomislav Paviša je napravio detaljan pregled svih poboljšanja na našim proizvodima s naglaskom na snježnim plugovima i posipačima.

Jedan od glavnih noviteta u našem proizvodnom programu je robustan i snažan snježni plug VITER koji smo cijelu proteklu zimsku sezonu testirali diljem Europe. VITER je sada dostupan za narudžbe.

U srijedu smo predstavili i novu generaciju bočne kranske kosilice BRK s poboljšanom konstrukcijom, koja značajno povećava otpornost uređaja i olakšava ugradnju na traktore. Pritom su zadržane odlične radne performanse bočne kosilice.

Događaj je bio prilika da po prvi put predstavimo uređaje za košnju njemačkog proizvođača Mulag, čiji smo ekskluzivni distributer za područje Hrvatske, BiH, Srbije, Makedonije, Crne Gore i Albanije.

Kako je to izgledalo na Budućnosti održavanja prometnica provjerite u našoj foto galeriji.

Galerija

Najnoviji članci

5 koraka za održavanje posipača nakon zimske sezone

Posipači su neizostavni dio opreme za održavanje prometne infrastrukture tijekom zimskih mjeseci. Međutim, kad zimska služba završi, posipači zahtijevaju temeljito održavanje kako bi se osigurala njihova dugotrajnost i učinkovitost u idućoj sezoni. U ovom tekstu ćemo...

RASCO inovacija – posipači s novom SLURRY tehnologijom

U RASCO proizvodnom programu profesionalnih posipača nalaze se posipači za sve vrste vozila. Od kamiona preko višenamjenskih vozila do traktora, radnih strojeva i malih komunalnih vozila. Tehnologije posipanja prilagođavaju se ovisno o zahtjevima pojedinih tržišta te...

Pretplatite se na naš newsletter