Novosti u RASCO proizvodnom programu predstavljene cestarima

Novosti u RASCO proizvodnom programu predstavljene cestarima

Dani otvorenih vrata u RASCO pogonima ove godine su održani pod sloganom "Budućnost održavanja prometnica"

Sredina rujna već je tradicionalno rezervirana za naše cijenjene partnere iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Slovenije. Ove godine smo ih ugostili na specijaliziranom događaju “Budućnost održavanja prometnica”.

U srijedu, 18. rujna, u našu tvornicu je pristiglo stotinjak uvaženih gostiju iz cestarskih poduzeća u regiji. U ispunjenom danu smo ih uputili u sve novitete u našem proizvodnom programu. Nakon uvodnog govora predsjednika Uprave Ivana Franičevića, voditelj marketinga Tomislav Paviša je napravio detaljan pregled svih poboljšanja na našim proizvodima s naglaskom na snježnim plugovima i posipačima.

Jedan od glavnih noviteta u našem proizvodnom programu je robustan i snažan snježni plug VITER koji smo cijelu proteklu zimsku sezonu testirali diljem Europe. VITER je sada dostupan za narudžbe.

U srijedu smo predstavili i novu generaciju bočne kranske kosilice BRK s poboljšanom konstrukcijom, koja značajno povećava otpornost uređaja i olakšava ugradnju na traktore. Pritom su zadržane odlične radne performanse bočne kosilice.

Događaj je bio prilika da po prvi put predstavimo uređaje za košnju njemačkog proizvođača Mulag, čiji smo ekskluzivni distributer za područje Hrvatske, BiH, Srbije, Makedonije, Crne Gore i Albanije.

Kako je to izgledalo na Budućnosti održavanja prometnica provjerite u našoj foto galeriji.

Galerija

Najnoviji članci

Zimska služba – kako odabrati pravu kombinaciju?

Zimska služba veliki je imperativ za komunalna poduzeća. Uzimajući u obzir nestabilne vremenske uvjete posljednjih godina i nepredvidivost temperatura i padalina, pred operaterima zimske službe svake je sezone težak zadatak. RASCO uvijek nastoji biti korak ispred i...

Postani RASCO stipendist uz stipendije do 398 eura mjesečno!

RASCO je jedan od vodećih europskih proizvođača profesionalne opreme za ljetno i zimsko održavanje svih vrsta prometne infrastrukture. Iz naših proizvodnih pogona svakodnevno izlaze neki od najsloženijih strojeva i sustava u ovom dijelu Europe. Zbog toga smo kroz naš...

Pretplatite se na naš newsletter