RASCO i Mercedes-Benz održavaju ceste u Slovačkoj

RASCO i Mercedes-Benz održavaju ceste u Slovačkoj

Tvrtka RASCO u 2016. godini bilježi dobre poslovne rezultate u Slovačkoj te uspješnu suradnju s tamošnjim distributerom MB Servisom. Krajem studenog 2016. godine RASCO je za MB Servis u potpunosti opremio 5 kamiona marke Arocs svojom opremom za zimsko održavanje prometnica.

Oni će tijekom narednih godina sudjelovati u čišćenju i održavanju gotovo 2000 kilometara cesta diljem slovačke regije Žilina.

Oprema nadograđena na spomenute kamione sastoji se od snježnog pluga VELEBIT 3.6, posipača SOLID T 6.0, dvokružne kamionske hidraulike za snježni plug i posipač, kamionske prednje ploče te povišenih svjetala za zimsku službu.

Slovačka tvrtka za održavanje cesta „ŽSK“ je ove godine uložila ukupno 3,7 milijuna eura u obnavljanje i modernizaciju svojih vozila. Novi RASCO strojevi nadograđeni na Arocs kamione čine samo dio njihovog voznog parka koji se sastoji od ukupno 26 novih vozila te 63 nadogradnje.

Galerija

Najnoviji članci

Zimska služba – kako odabrati pravu kombinaciju?

Zimska služba veliki je imperativ za komunalna poduzeća. Uzimajući u obzir nestabilne vremenske uvjete posljednjih godina i nepredvidivost temperatura i padalina, pred operaterima zimske službe svake je sezone težak zadatak. RASCO uvijek nastoji biti korak ispred i...

Postani RASCO stipendist uz stipendije do 398 eura mjesečno!

RASCO je jedan od vodećih europskih proizvođača profesionalne opreme za ljetno i zimsko održavanje svih vrsta prometne infrastrukture. Iz naših proizvodnih pogona svakodnevno izlaze neki od najsloženijih strojeva i sustava u ovom dijelu Europe. Zbog toga smo kroz naš...

Pretplatite se na naš newsletter