RASCO i Mercedes-Benz održavaju ceste u Slovačkoj

RASCO i Mercedes-Benz održavaju ceste u Slovačkoj

Tvrtka RASCO u 2016. godini bilježi dobre poslovne rezultate u Slovačkoj te uspješnu suradnju s tamošnjim distributerom MB Servisom. Krajem studenog 2016. godine RASCO je za MB Servis u potpunosti opremio 5 kamiona marke Arocs svojom opremom za zimsko održavanje prometnica.

Oni će tijekom narednih godina sudjelovati u čišćenju i održavanju gotovo 2000 kilometara cesta diljem slovačke regije Žilina.

Oprema nadograđena na spomenute kamione sastoji se od snježnog pluga VELEBIT 3.6, posipača SOLID T 6.0, dvokružne kamionske hidraulike za snježni plug i posipač, kamionske prednje ploče te povišenih svjetala za zimsku službu.

Slovačka tvrtka za održavanje cesta „ŽSK“ je ove godine uložila ukupno 3,7 milijuna eura u obnavljanje i modernizaciju svojih vozila. Novi RASCO strojevi nadograđeni na Arocs kamione čine samo dio njihovog voznog parka koji se sastoji od ukupno 26 novih vozila te 63 nadogradnje.

Galerija

Najnoviji članci

5 koraka za održavanje posipača nakon zimske sezone

Posipači su neizostavni dio opreme za održavanje prometne infrastrukture tijekom zimskih mjeseci. Međutim, kad zimska služba završi, posipači zahtijevaju temeljito održavanje kako bi se osigurala njihova dugotrajnost i učinkovitost u idućoj sezoni. U ovom tekstu ćemo...

RASCO inovacija – posipači s novom SLURRY tehnologijom

U RASCO proizvodnom programu profesionalnih posipača nalaze se posipači za sve vrste vozila. Od kamiona preko višenamjenskih vozila do traktora, radnih strojeva i malih komunalnih vozila. Tehnologije posipanja prilagođavaju se ovisno o zahtjevima pojedinih tržišta te...

Pretplatite se na naš newsletter