Sustav treće četke za kompaktnu čistilicu LYNX

Sustav treće četke za kompaktnu čistilicu LYNX

Nadogradnja za sve korisnike koji žele izvući maksimum iz svoje čistilice

Treća četka, jedna od najtraženijih nadogradnji za LYNX kompaktnu čistilicu, je dostupna za narudžbe. Ovaj opcionalni sustav može biti ugrađen odmah prilikom isporuke ili se može nadograditi kasnije, pod uvjetom da je LYNX opremljen odgovarajućim hidrauličkim nadogradnjama. Također, sustav treće četke se lako i jednostavno može demontirati i pospremiti kada se ne koristi.

Sustav treće četke može se koristiti na nekoliko načina: kako bi se proširila maksimalna širina čišćenja, za čišćenje i ceste i pločnika u jednom prolasku čistilice ili za rješavanje tvrdokornog korova i sasušenog blata prije standardnog prolaska dvije četke. Multifunkcionalnost sustava je osigurana izborom između različitih tipova četki: od mekane plastične, pa do četke izrađene od čvrsto pletenih metalnih kablova, posebno namijenjene čupanju korova.

Upravljanje trećom četkom vrlo je jednostavno i intuitivno. Joystick kojim se upravlja sustavom s dvije četke se pritiskom na jednu tipku prenamijeni na upravljanje sustavom s tri četke, i obratno. Raspon kretanja treće četke omogućava joj rad na obje strane čistilice. Lijeve kontrole na joysticku upravljaju horizontalnim i vertikalnim položajem četke. Desne kontrole na joysticku upravljaju hidrauličkim nagibom četke, koji se ugrađuje opcionalno po želji kupca.

LYNX-ov napredni softverski sustav automatski prepoznaje montažu i demontažu treće četke. U skladu s time prilagođava informacije koje prikazuje na LCD displayu u vozačevoj kabini, kao i sve ostale postavke za rad.

Prilikom dizajniranja sustava treće četke, puno je pažnje posvećeno radnoj učinkovitosti i dugotrajnosti. Fizička konstrukcija je jednostavna no robusna, s minimalnom potrošnjom rezervnih dijelova. Iako kompaktna, konstrukcija je dizajnirana tako da ne ometa standardno kretanje dvije četke pri čišćenju. Treća četka se u transportnom položaju brzo i jednostavno učvršćuje pomoću jednog klina.

Sa svojom multifunkcionalnošću i izvrsnim radnim rezultatima, sustav treće četke idealna je nadogradnja za korisnike koji trebaju maksimalne radne performanse. Pogledajte video i saznajte kako treća četka radi u svakodnevnim uvjetima:

Galerija

Najnoviji članci

Zimska služba – kako odabrati pravu kombinaciju?

Zimska služba veliki je imperativ za komunalna poduzeća. Uzimajući u obzir nestabilne vremenske uvjete posljednjih godina i nepredvidivost temperatura i padalina, pred operaterima zimske službe svake je sezone težak zadatak. RASCO uvijek nastoji biti korak ispred i...

Postani RASCO stipendist uz stipendije do 398 eura mjesečno!

RASCO je jedan od vodećih europskih proizvođača profesionalne opreme za ljetno i zimsko održavanje svih vrsta prometne infrastrukture. Iz naših proizvodnih pogona svakodnevno izlaze neki od najsloženijih strojeva i sustava u ovom dijelu Europe. Zbog toga smo kroz naš...

Pretplatite se na naš newsletter